S spreadblood Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #1 Merhaba bilgisayarım birkaç gündür oyunlarda kitlenip hata veriyor. Sorunumun ekran kartından olduğunu düşünüyorum acaba minidump dosyamdan sebebini söyleyebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim. Minidump
Merhaba bilgisayarım birkaç gündür oyunlarda kitlenip hata veriyor. Sorunumun ekran kartından olduğunu düşünüyorum acaba minidump dosyamdan sebebini söyleyebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim. Minidump
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #2 Yüksek CPU kullanımı, yüksek ısı ya da virüs'den kaynaklı olabilir. Minidump'a baktım ama sorun gözükmüyordu. Ntoskrnl hatası gösteriyor. Artı 0 Eksi
Yüksek CPU kullanımı, yüksek ısı ya da virüs'den kaynaklı olabilir. Minidump'a baktım ama sorun gözükmüyordu. Ntoskrnl hatası gösteriyor.
KS KS S spreadblood Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #3 Xeon işlemci kullanıyorum x5460 bazen 75 derecelere çıkıyor acaba sorun bunla alakalı mıdır ? Artı 0 Eksi
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Mayıs 2016 #4 İlk olarak Windows 7'den kurtulup Windows 10'a geçiş yapın. 10'da sorun yaşarsanız yeni konu açabilirsiniz. Windows 7 teknik desteği sona erdi. Artı 0 Eksi
İlk olarak Windows 7'den kurtulup Windows 10'a geçiş yapın. 10'da sorun yaşarsanız yeni konu açabilirsiniz. Windows 7 teknik desteği sona erdi.