Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Teşekkürler belki bir gün çözülür. Bütün anılar yedeklerim gitti iyi günler.
Aynı sorun bende de var bana da .Derp virüsü bulaştı ve Murat'ın dediği gibi personel ID T1 ile bitmediği için sadee fidyecilerin elinde varmış decrypt denilen şey, Murat bunun hiçbir yolu yok mudur dosya kurtarma merkezleri tarzı yerler?

.mosk uzantısı. hem orjinal dosya hem de şifreli hallerini, readme.txt dosyasıyla yükledim. yardımcı olursanız sevinirim.
edit: sanırım çözümü olmayan bu dosyalarla hiçbir şey yapamayacağım yazıdan anladığım kadarıyla. yine de ne yapabilirim, çözümü şuan imkansız gibi mi gerçekten? format atıp devam etsem yeridir herhalde​

Merhaba. Üniversitedeki hocamın laptobuna da bulaşmış. Tüm dosyalar .mosk uzantılı. Bir çözüm bulabildiniz mi? Format demişsiniz. Formattan sonra tüm dosyalar silinicek. Dosyalar öğretim üyesinin olduğu için çok değerli. Bir şekilde kurtarma şansımız yok mu? Size ve genel olarak bu konuyu okuyanlara soruyorum. Şimdiden teşekkürler.

Size ve genel olarak bu konuyu okuyanlara soruyorum. Şimdiden teşekkürler.
Konu başında neler yapılması gerektiği yazıldı. Çözüm olmuyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok. Kurtarma yazılımları deneyebilir.
Dosyalar öğretim üyesinin olduğu için çok değerli.
Dosyaları önemli olan kişinin önlemini almaması, dosyalarının önemsiz olduğunu gösterir.

Bu da çevrimiçi şifreleme sanırım dikkat edin arkadaşlar Minitool ile çözüm bulan birkaç kişi olmuş deniyorum bakalım
Murat Bey'e de teşekkürlerimi sunarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…