Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
@Murat5038 Sadece merakımdan soruyorum virüs bulaşan diski linux ile boot edip .xxxx kısmını silmek dosyaya erişim sağlatır mı ?
Bu virüs tüm işletim sistemlerinde çalışıyor mu ?

Ben de merakımdan bir şey sormak istiyorum. Bu tür virüsler tam olarak siz ne yaparken bulaşıyor? Sitelerden mi ya da indirdiğiniz bir dosyadan mı? Öyleyse hangi sitelerde takılıp neler indirmeye çalışıyorsunuz? 10 yıldır falan internetten, özellikle torrent’ten bir sürü şey indirerek kullanıyorum. Henüz başıma böyle bir şey hiç gelmedi şükür. Gerçekten merakımdan soruyorum tam olarak ne yaparken bulaşıyor mesela?

@Murat5038 hese uzantılı şifrelenmiş dosyalarım var. STOP Djvu Decryption bilgisayarım trojan olarak algılıyor. Dosya açılmıyor izin verdiğim halde. Şifrelenmiş dosyalarım id numarası Your personal ID: 0157HydtUdjsFFszePgwxlz1KiCzZH8jvo4pX2n0nI9j3cvZRfbjya9

44s.PNG

Dosya Ekleri

• 55.PNG
    55.PNG
    1,9 KB · Görüntüleme: 70
0157HydtUdjsFFszePgwxlz1KiCzZH8jvo4pX2n0nI9j3cvZRfbjya9
Çevrimiçi şifreleme, çözümü yok.
STOP Djvu Decryption bilgisayarım trojan olarak algılıyor. Dosya açılmıyor izin verdiğim halde.
Kaspersky kullanın bundan sonra. Defender yetersiz. Ransomware'yi engelleyememiş çözme yazılımını engelliyor çok kaliteli olduğu buradan belli :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı