Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
merhaba

benim verilerim de "righ" uzantı ile şifrelendi. ilk sayfada çevrimdışı olduğu söylenmiş ve çözülebilir deniyor. Ancak EMSISOFT decryptor programı ile açıp dosyayı gösterdiğimde starting diyip öyle kalıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz.

personel ID:
0190Asd374y5iuhldES9yK32kBsqRYkV61PuxT9b8b2b0k7O8OyFk0KDC

"Listede olmayan ancak çevrimdışı şifreli olarak çözülebilecek yeni varyant dosya uzantılar:
Kod:
.coharos, .shariz, .xoza, .domn, .boot, .bora, .leto, .nols, .werd, .coot, .derp, .nakw, .meka, .toec, .mosk, .lokf, .peet, .grod, .mbed, .kodg, .zobm, .rote, .msop, .hets, .righ .gesd, .merl, .mkos, .nbes, .piny, .redl"

Merhaba hocam. .piny uzantılı bir virüste bana bulaştı dosyaların yedeğini aldıktan sonra konjya hakim olmadığım için bilgisayarı sıfırladım ama şuanda yedek aldığım dosyların sonunda piny uzantısı var ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

İyi günler hocam dosyalarım ".mosk" uzantılı bir virüs bulaştı. Text klasörünün içinde aşağıdaki verdiğim kimlik kodunu buldum çözümü var mıdır acaba?

personal ID:
0180jYgs9f6sRxmFIyCCOj2bD8PMaK1GPpss3iobvbZHwBqcq6xG

tarayıcıya goodcaster adlı virüs bulaştı devamlı site açıyordu virüs programıyla sildim ama pc çok yavaş ve dosyalarım npsg uzantı oldu açılmıyorlar dosyaları kurtarmak için ne yapmak gerekiyor?
c'ye gelen systemID klasöründe personal ID: A9GoURN1YjdAQyaC6wsAFQH69tLYb2jZFkNvyct1
yazıyor

tarayıcıya goodcaster adlı virüs bulaştı devamlı site açıyordu virüs programıyla sildim ama pc çok yavaş ve dosyalarım npsg uzantı oldu açılmıyorlar dosyaları kurtarmak için ne yapmak gerekiyor?
c'ye gelen systemID klasöründe personal ID: A9GoURN1YjdAQyaC6wsAFQH69tLYb2jZFkNvyct1
yazıyor
Goodcaster bir çeşit malwaredir. İnternette nasıl sileceğinize dair kaynaklar var bakabilirsiniz.

personal ID: A9GoURN1YjdAQyaC6wsAFQH69tLYb2jZFkNvyct1
Çevrimdışı olduğu için rehberdeki aracı çalıştırıp kontrol edin. Çözemediyseniz rehbere göre dosyaları oluşturup verilen bağlantıdan gönderin.

Benim de maalesef dün bazı dosyalarıma .alka uzantılı virüs bulaştı. İngilizce forumlardaki araştırmama göre personal ID kısmının t1 ile bitmesi bu sorunun ilerki zamanlarda çözülebileceği anlamına geliyor. Şimdilik yapılabilecek bir şey yok. Eli mahkum bilgisayarı WiperSoft ve Spyware5 programları ile taratmayı denedim. Onu aşkın malware buldu ama otomatik silme için 48 saatlik bir aktivasyon süresi var , onu bekliyorum.

Her şey bir programı crack olarak kurmaya çalışırken oldu. Bir daha asla crack kullanmayacağım , çok pişman oldum . Keriz gibi crack yayınlayıcısının dediklerini yapıp BitDefender programını devre dışı bıraktım, olanlar oldu :(
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG1.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı