Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Merhaba,
npsk şifreleme için bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

iyi günler diliyorum.. mado uzantılı virüs var. yaklaşık 2 haftayı aşkındır. d kasörüdümdeki dosyalar şifrelenmiş durumda.. burada anlatılanları denemek istiyorum fakat yapamıyorum.. 4. aşamada anlattıklarınızda bahsettiğiniz "select directory" adlı komut bu benim indirdiğim programda yok fakat diğer komutlar var belki ben göremmişimdir. onun dışında bu programla seçtiğim mado uzantılı dosyaları nasıl o massaüstünde açtığım klasöre atıyorum? manuel mi atıyorum programla mı? sonra çözdürüp nasıl eski yerine taşıyoruz?? bunu bana açıklarsanız çok sevinirim tane tane biraz yorucağım ama çok ihtiyacım var teşekkürler...

@cenk3434 Hiçbir şeyi bir yere taşımıyorsunuz. Select Directory demek klasör seç demek, bir yere taşımayacaksın oradan hangi klasör veya diskse onu seçeceksin. Şimdi yeni sürümde kontrol ettim hiçbir buton değişmemiş. Doğru olanı indirdiğinize emin olun ilk olarak yanlış olanı indirmişsin büyük ihtimal.

merhabalar, ben sizin ilk sayfada yüklediğinizi indirdim. (for stop djvu -version 1.0.0.4) Yapıyorum fakat çözülmüyor ; "
File: C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-3458082995-1677200480-2148546330-1001\$REV4K5V.mado
No key for New Variant offline ID: 8TaHEsq5r7cNJKbYdWseLEB2pW1FuZKoKjKg5tt1
Notice: this ID appears be an offline ID, decryption MAY be possible in the future"
şeklinde uyarı alıyorum..
çözüm gelmemiş anladığım kadarıyla...

Merhaba arkadaslar bu olay maalesef benim de başımda öncelikle herkese geçmiş olsun. Benim dosya uzantım biraz farklı. Uzantı ismi " qewe " bunun icin bir çözüm var mıdır ne yapmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…