Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
bu eskimi yenimi peki çözülme ihtimali var mi?
Yeni varyant daha dün çıktı ve çıkar çıkmaz sokmuşsunuz zararlıyı. İhtimali, konuyu okuyunca anlayacaksın var mı yok mu diye.

Konuda ----- aşağıdaki dosyaları tek dosyada sıkıştırıp paylaşın ------ denmiş buyrun paylaşıyorum ayrıca Kaspersky analiz sonucunun ekran görüntüsünü de ekledim. Ayrıca dosyaların yedeği yok maalesef o yüzden temiz dosya atamadım.

Link: Analyse - qewe.zip

Analiz sonucu istenmedi ki rehberde? Sistemi tarayıp temizleyin dedik.

Çevrimdışı olduğu için ilerleyen zamanlarda çözümü sunulacaktır, konudaki yazılımı haftada bir çalıştırıp kontrol edin çözmeyi.

Sistemi kasperky internet Security ile taratıp temizledim. Ayrıca bütün yazılanları okudum, size teşekkür ederim. Verdiğiniz program da herhangi bir güncelleme butonu vs yok otomatik kendi mi güncelliyor yoksa bunların yazıldığı takip etmemiz gereken bir site mi var? Bir de verilerim D diskinde dursa ben C'yi biçimlendirip format atsam kullanabilir miyim? Size tekrar rahatsız etmemek acısından son sorum şu an cevrimdısı olan bu virüs çevrim icine gecmez degil mi? Saygılarımla teşekkür ederim.

Sistemi kasperky internet Security ile taratıp temizledim. Ayrıca bütün yazılanları okudum, size teşekkür ederim
Rica ederim temizlediyseniz sıkıntı yok.
Verdiğiniz program da herhangi bir güncelleme butonu vs. yok otomatik kendi mi güncelliyor yoksa bunların yazıldığı takip etmemiz gereken bir site mi var?
Kendi sunucudan bilgi alıyor güncellenmiyor. Yine de her hafta yeniden indirmeniz iyi olacaktır.
Bir de verilerim D diskinde dursa ben C'yi biçimlendirip format atsam kullanabilir miyim?
Rehberde zaten bunu belirttik. Çevrimdışı ise istenenleri verdiyseniz yedekleyip formatlayabilirsiniz diye yazdık.
Size tekrar rahatsız etmemek acısından son sorum şu an cevrimdısı olan bu virüs çevrim icine gecmez degil mi?
Söylenenleri önemli yerleri dikkatle yaptığınız için bilhassa zararlı temizliğini. Çevrimdışı veya farklı kod almaz yapmasaydınız olması mümkündü.

Türk ve yabancı bir cok forumda bulundum sizin kadar ilgilisini görmedim @Murat5038 başta uslübunuz sert geldi ama öyle değilmiş tekrar teşekkür eder, sorun çözüldüğü zaman buraya yazacağımı bilmenizi isterim. Hayırlı ramazanlar.

Türk ve yabancı bir cok forumda bulundum sizin kadar ilgilisini görmedim @Murat5038 başta uslübunuz sert geldi ama öyle değilmiş tekrar teşekkür eder, sorun çözüldüğü zaman buraya yazacağımı bilmenizi isterim. Hayırlı ramazanlar.
:) Rica ederim. Size de hayırlı ramazanlar.

@Murat5038 konuda yazmışsınız aslinda ama tam anlayamadım samsung usb 3.0 taşınabilir 1tb disk aldım, şifrelenmiş dosyaları oraya atsam sonra baştan aşagiya biçimlendirip format atsam ileride Allahin izniyle şifreler çözülürse dosyaları kısım kısım tekrar pc ye atıp şifrelerini açabilirmiyim, yoksa bulaştığı hard diskte mi kalması lazım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı