Aynı zararlı konuda yazılanları okuyun.Uzantı ismi " qewe " bunun icin bir çözüm var mıdır ne yapmam gerekiyor.
Aynı zararlı konuda yazılanları okuyun.Uzantı ismi " qewe " bunun icin bir çözüm var mıdır ne yapmam gerekiyor.
Aynı zararlı konuda yazılanları okuyun.
Yeni varyant daha dün çıktı ve çıkar çıkmaz sokmuşsunuz zararlıyı. İhtimali, konuyu okuyunca anlayacaksın var mı yok mu diye.bu eskimi yenimi peki çözülme ihtimali var mi?
Analiz sonucu istenmedi ki rehberde? Sistemi tarayıp temizleyin dedik.Kaspersky analiz sonucunun ekran görüntüsünü de ekledim.
Çevrimdışı olduğu için ilerleyen zamanlarda çözümü sunulacaktır, konudaki yazılımı haftada bir çalıştırıp kontrol edin çözmeyi.denmiş buyrun paylaşıyorum
Analiz sonucu istenmedi ki rehberde? Sistemi tarayıp temizleyin dedik.
Çevrimdışı olduğu için ilerleyen zamanlarda çözümü sunulacaktır, konudaki yazılımı haftada bir çalıştırıp kontrol edin çözmeyi.
Rica ederim temizlediyseniz sıkıntı yok.Sistemi kasperky internet Security ile taratıp temizledim. Ayrıca bütün yazılanları okudum, size teşekkür ederim
Kendi sunucudan bilgi alıyor güncellenmiyor. Yine de her hafta yeniden indirmeniz iyi olacaktır.Verdiğiniz program da herhangi bir güncelleme butonu vs. yok otomatik kendi mi güncelliyor yoksa bunların yazıldığı takip etmemiz gereken bir site mi var?
Rehberde zaten bunu belirttik. Çevrimdışı ise istenenleri verdiyseniz yedekleyip formatlayabilirsiniz diye yazdık.Bir de verilerim D diskinde dursa ben C'yi biçimlendirip format atsam kullanabilir miyim?
Söylenenleri önemli yerleri dikkatle yaptığınız için bilhassa zararlı temizliğini. Çevrimdışı veya farklı kod almaz yapmasaydınız olması mümkündü.Size tekrar rahatsız etmemek acısından son sorum şu an cevrimdısı olan bu virüs çevrim icine gecmez degil mi?
Türk ve yabancı bir cok forumda bulundum sizin kadar ilgilisini görmedim @Murat5038 başta uslübunuz sert geldi ama öyle değilmiş tekrar teşekkür eder, sorun çözüldüğü zaman buraya yazacağımı bilmenizi isterim. Hayırlı ramazanlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.