Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
samsung usb 3.0 taşınabilir 1tb disk aldım, şifrelenmiş dosyaları oraya atsam sonra baştan aşagiya biçimlendirip format atsam ileride Allahin izniyle şifreler çözülürse dosyaları
Altıntı yaptığım yazının devamı :"bir yere taşımadan programa harici diski gösterip tüm şifrelileri çözebilirsin."

Altıntı yaptığım yazının devamı :"Bir yere taşımadan programa harici diski gösterip tüm şifrelileri çözebilirsin."

Tekrar okudum ama gerçekten anlamadım dediğinizi, bilmeyen biri değilim sadece anlamadım.

Bir de,
"Listede olmayan ancak çevrimdışı şifreli olarak çözülebilecek yeni varyant dosya uzantılar "
Bu listeye .qewe uzantısı eklenmiş ama çözüldü mü? " Hard disk gelene kadar bilgisayarı açmak istemiyorum yeni birsey olacak diye" Çok soru biliyorum ama lütfen sabır ile anlayış gösterin burdaki herkesin geçmişi yada işi silindi ve Tr deki tek kaynak burası

Bu listeye .qewe uzantısı eklenmiş ama çözüldü mü? " Hard disk gelene kadar bilgisayarı açmak istemiyorum yeni birsey olacak diye"
Alıntı yaptığın yazıda yazıyor zaten çevrimdışı ise çözümü mümkün ancak yakın uzak orası muallak.
O yüzden diyoruz haftada bir indirip kontrol edin diye.

Alıntı yaptığın yazıda yazıyor zaten çevrimdışı ise çözümü mümkün ancak yakın uzak orası muallak.
O yüzden diyoruz haftada bir indirip kontrol edin diye.

Anladım, peki önemli verileri taşınabilir harici diske taşımada bir sakınca varmı?

@Murat5038 hocam dosyalarım online olarak (hese) şifrelenmişti. Konuya baktım hese eklenmiş. Şifrelenmiş dosyalarım çözüm çıktımı?

1. Araç - Bu araç için çözümü olan dosya uzantıları:
hese

txt bırakılan not
Your personal ID:
0157HydtUdjsFFszePgwxlz1KiCzZH8jvo4pX2n0nI9j3cvZRf bjya9

Bu virüs benim bilgisayarımda değil taşınabilir hard diskimde dosyalarımı kurtarmak için bilgisayara bağlamam lazım yanlış hatırlamıyorsam uzantı djvus tu yani ilk aracı kullanmam gerekecek şimdi bağladığımda hard diskteki virüs bilgisayarıma bulaşacak mı (ki mantıken bulaşacak bilgisayardan pek anlamıyorum kusuruma bakmayın) bulaşmaması için bir şey yapabilir miyim ?

bulaşmaması için bir şey yapabilir miyim ?
Konu başında hepsi yazılı. Zararlıdan korumak için AV yüklenir bunu bilmeniz lazımdı, bilmediğiniz için zaten sokmuşsunuz zararlıyı da neyse.

Bilgisayarınıza bir anti virüs programı yükleyip maksimum güvenlik seviyesinde tam tarama yapın, daha sonra kaspersky köklü tarama var( kaspersky rescue disk) nasıl yapılacağı indireceğiniz yerde yazar bunun ilede taratın, daha sonra taşınabilir hard diski bağlayıp dosyaları atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…