Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
iyi günler bende .omfl uzantısı çıktı kaç gündür bir çözüm yolu bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz?

İyi günler bende. Omfl uzantısı çıktı kaç gündür bir çözüm yolu bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Rehberi okuduysanız ne yapmanız gerektiği yazılı. Çevrimdışıysa kimliğiniz ilerlyen zamanlarda çözülecektir. Değilse imkansıza yakın.
Diğer sorular hakkında bilginiz yok sanırım. Yine de cevap için teşekkürler.
Yapmanız gerekenler yazılı. Diğer söyledikleriniz Not 4 kısmında yazılı. Şifre çözme bilginiz varsa, o kadar güçlü sistemlere sahipseniz yapabilirsiniz birkaç yıla.

Maalesef bende de .omfl uzantılı bulaştı virüsü temizledim ancak burada yazanların hiçbiri işe yaramadı bende. Emsisoft kurtarmıyor error veriyor aynı zamanda da kilitleniyor(yanıt vermiyor diyor). Bu yüzden de her seferinde programı kapatmak zorunda kalıyorum. Saatlerce kalıyor çünkü öyle.

SSD ve win7 x64 kullanıyorum. 3-4 gün oldu bulaşalı henüz format atmadım.
İhtiyacım olan kurtarılacak dosya uzantıları:

resim dosyaları (.jpg, .jpeg, .png, .gif, .bmp, .svg)
office dosyaları Libre Office (.odp, .ods, .odt, .odg) MS office (.doc, docx, .xls, .xlsx, .ppt)
metin dosyaları (.txt, .rtf)
web dosyaları (.htm, .html, .xml, .xhtml, .php, .asp, .js, .css, .less, .sass, .json)
arşiv/sıkıştırma programları (.rar, .zip, .tar, .tar.gz, .7z)
grafik tasarım programları (.ai, .pdf, .psd, .cdr)

Şimdilik sadece bunları kurtarsam yeterli. Nasıl yaparım? Teşekkürler.
video dosyaları (.mp4, .mpg .mpeg, .wmv, ,mov, .mkv)
ses dosyaları (.mp3, .wma, .ogg, .flac)

Benim de id t1 ile bitiyor bua rada. Çevrimdışı...

Benim de ID t1 ile bitiyor bu arada. Çevrimdışı...
Çevrimdışı şifreli olduğu için ileride çözümü mümkün olabilir şimdi bir çözüm anahtarı üretilmemiş. Rehberde yapmanız gerekenler yazılı. Dosyalarınızı yedekleyip ayda bir kontrol edin aynı yazılımla.

İfadeler: mk1
Teşekkür ederim. Ben hala araştırıyorum ancak en son çare olarak onu yapmayı düşünüyorum elbet.

Bu arada komut istemiyle güvenli moddan sistem geri yüklemeyi yaptım yine olmadı.. emsisoft ile güvenli modda 2 gündür 3 diski birden decrypt et dedim edememiş.
Ayrıca dosya kurtarmak için testdisk photorec i öneririm ama öok karışık yapıyor gigabaytlarca veri oluıyor.
Format atmayalım değil mi?

Bu arada virüsün geldiği kaynağı biliyorum. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Çünkü herşey biranda gözümün önünde olup bitti. PC yi yeniden başlattı. Hemen müdahale ettim ethernet kablosunu ve harici diskleri çıkarttım en azından onları kurtardım umuyorum. Henüz takmaya cesaret edemiyorum. Ne önerirsiniz?

Ayrıca böyle durumda VPN kullanmak avantaj sağlar mı? Virüsü yanıltabilir mi? Bir yerde öyle bir şeyler okudum da. (yabancı kaynaklarda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…