Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Arkadaşlar merhaba. Aylardır kılıtlı 3 adet SSD var. Znsm virusu gırmıstı. Dosyalarımın sıfrelerını acabılecek bir program var mı acaba?
Maalesef hala gelişme yok belirttiğiniz uzantı ile ilgili.
Buralarla iletişime geçip çözüm sunabilirler mi kontrol edin.

MERHABA tüm dosyalarım iotr uzantısı ile şifrelendir. Çevrimdışı çözülebilir diye not düşmüşsün dosyaların yedeği olmadığı için onları yükleyemedim. Linki burada paylaşmam yeterli mi teşekkürler. https://drive.google.com/file/d/1UbV2ZSL9gbwGq8ZC9f6g7u2JIjNl0kTs/view?usp=sharing

Link sorunlu, uzantı daha yeni eklediğim bir uzantı olduğu için anahtarı yakın zamanda çıkmayacaktır çıksa da. Senelerce bekleyen var bu yüzden 4/5 sene öncesine bir gelişme beklemiyorum.
Çevrimdışı ise tabi bahsedilen uzantı çevrimiçi ise boşuna ümitlenmeyin. Veri kurtarma merkezlerini deneyebilirsiniz. Yedeğiniz varsa formatlayıp rehberde denildiği gibi güvenliğinizi sağlayın.

Merhabalar powd. uzantısı ile ilgili bir gelişme var mı ?

Merhaba hocam, 3 yıldan fazla oldu sanırım hala umutla bekliyorum. ".jdyi" uzantısı ne durumda acaba?

.znsm cevrımdısı sıfreyı cozebılen henuz bır program yok. neye ıstınaden bunları paylastınız.

.znsm cevrımdısı sıfreyı cozebılen henuz bır program yok. Neye ıstınaden bunları paylastınız.
Rehberi tam okuyun. Yazıldığı gibi çevrimdışı şekilde şifreli ise ileride anahtarı çıkması halinde çözülebilecek dosyalardır.

Merhabalar,

Dosya uzantalarımız .boza olarak şifrelenmiş durumda...decrypt_STOPDjvu.exe ile tarama yapıyorum lakin ;

Error: No key for New Variant offline ID: A5whrmSMRYQPLIwxS6XFix1PGn8lJ9uXUaipSat1
Notice: this ID appears be an offline ID, decryption MAY be possible in the future

mesajı geliyor. Çözümü var mıdır?

Teşekkür ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…