Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
iyi geceler.
.wrui için bir gelişme oldu mu? umutsuzca bekliyorum :(
Maalesef gelişme olduğunda ilk olan listede ekliyorum. Uzun zamandır bir gelişme yok hep yeni varyantlar geliyor maalesef.

@Murat5038 .vfgj için uzun süredir bekliyorum ama hala bir gelişme yok sanırım. Sonu T1 ile biten bir ID'ye sahibim dosyalarım hala şifreli, bir çözüm yolu çıktı mı kiminle iletişime geçebilirim emisoft mail adresine bir mail atmamın faydası olur mu? (Not: Tam ID: WogvSfoAvBR96W6CI56Ga0byuMMEjbGykQPsIXt1 ) Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten yıllardır bekliyorum ama hala bir çözüm bulamadım.

.wrui uzantılı fidye için 3,5 senedir birgelişme olmadı hala da yok.
sürekli kurcalıyordum resimlerimi nasıl kurtarırım diye. en sonunda bir yol buldum. Gemini PRO'ya Python kodları yazdıra yazdıra şifreli kısmı silip atacak kalan sağlam kısmı kurtaracak bir yol buldum ama çok uğraştırıyor. Orijinal resmin renklerinden bir tık soluk veya canlı olarak kurtarabiliyorum resimlerimi. birçok resim kurtarma yazılımı denedim ama çözüm bulamadım. nihayetinde ek te bıraktığım resmi herhangi bir program kullanmadan çıkartabildim. Uğraşırım diyen benim gibi 'Deli' varsa gemini den bulabilir çözümü

Dosya Ekleri

• 756.JPG
    756.JPG
    410,2 KB · Görüntüleme: 8
.Wrui uzantılı fidye için 3,5 senedir bir gelişme olmadı hala da yok.
Burada yazmıştım eski varyantlardan olduğu için dah açok başarı şansı var tam şifrelenmediyse bu araç ile olmasa da konuda dediğim yazılımla uğraşarak çözülebiliyor resimler.
Desteklenen foratları burada görebilirsiniz:
Ancak ücretli ve çözeceğinin garantisini veremediğimizden denemek sizlere kalıyor.

JPEGMedic ARWE programına referans resim doğru verildiğinde resmi kesinlikle çıkartıyor. çok güzel program. ama inat ettim progrma para vermeyeceğim. kendi pytoon kodlarım ile günde 50 resim çıkararak ilerliyorum. Elden gelen bu kadar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı