Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
@Murat5038
Hocam konuyu güncelleyebilir misiniz? Yeni uzantılara da çözüm yayınlandı.
Biliyorum, bilerek güncellemiyorum. Varyantları devamlı çıktığı için arada bir topluca güncelliyorum.

Selam Murat5038. Söyle bir sorunum var. Bahsi geçen virüs bana da bulaştı. Yukarda belirttiğin tarama sonrası oluşan log.txt dosyasını ve diğer dosyaları göndermek için hazırlıyordum ama virüs anında o dosyaları da şifreliyor. Acaba ne yapmalıyım?

Not 2'yi okuyun.

Ve küçük bir sorum var MURAT5038 fikrini almak istiyorum. Bu şifrelenmiş dosyalar için çözümün bulunması birkaç ayı bulabilmekte diyorsun. Çözüm bulunana kadar zararlı yazılım sonucu şifrelenmiş dosyalar için çözüm anahtarı bana ulaşana kadar söz konusu tüm dosyalarımı bir harici HDD'ye veya kullanmadığım bir sürücüye yedekleyip. Sonrasında bilgisayarımı kullanmaya devam etmek için format (veya Win 10'un onarım özelliğini kullanarak) bilgisayarı sıfırlayıp tekrar kullanmaya devam edebilir miyim? Yoksa çözüm anahtarı gelene kadar bilgisayarı olduğu gibi mi bırakmamı önerirsin?

144 dosyanız deşifre edilmiş ama hangileri belli değil. Zararlıyı temizlediyseniz logunu paylaşmanız gerekirdi. Bulamıyorsan kalsın.
Aynı dosyadan verin dediğimi yanlış almamışsınız. Şifreli ve şifresiz aynı dosya dedim içeriği de aynı olan.

Dosyaları yedekleyip daha sonra tabi çözüm bulunursa kurtarabilirsiniz. Yedekten sonra format da atabilirsiniz.

Ok. En önemli dosyalarımı yedekledim ve formatladim. Suan iş sebebiyle dışarı çıkmam gerekti. Dosyaları programla deşifre ettiğimde orijinal ve şifreli dosyayı nasıl tespit edip eslestirip yolliyacagimi bulayim tekrar Drive'a yukleyip buraya koyayim. Ilgin icin tesekkurler hocam.

Arkadaşlar .cetori uzantisi var. Anlatildigi gibi yapiyorum ancak invalid password hatasi veriyor. Ne yaomam lazim yardimci olabilecek var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…