Bendeki dosyalarında şifresi çözülmedi yardımcı olursanız sevinirim, maalesef dosyaların yedeği yok.
STOPDecrypter.zip
STOPDecrypter.zip
Biliyorum, bilerek güncellemiyorum. Varyantları devamlı çıktığı için arada bir topluca güncelliyorum.
drive.google.com
Not 2'yi okuyun.
drive.google.com
Ok. En önemli dosyalarımı yedekledim ve formatladim. Suan iş sebebiyle dışarı çıkmam gerekti. Dosyaları programla deşifre ettiğimde orijinal ve şifreli dosyayı nasıl tespit edip eslestirip yolliyacagimi bulayim tekrar Drive'a yukleyip buraya koyayim. Ilgin icin tesekkurler hocam.144 dosyanız deşifre edilmiş ama hangileri belli değil. Zararlıyı temizlediyseniz logunu paylaşmanız gerekirdi. Bulamıyorsan kalsın.
Aynı dosyadan verin dediğimi yanlış almamışsınız. Şifreli ve şifresiz aynı dosya dedim içeriği de aynı olan.
Dosyaları yedekleyip daha sonra tabii çözüm bulunursa kurtarabilirsiniz. Yedekten sonra format da atabilirsiniz.
Yanlış yapıyorsun gibi. Ekran görüntüsü paylaşın veya kısa video.invalid password hatasi veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.