Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .

Bizde bekliyoruz hala. Eski verilerim, fotoğraflar, excel, word hepsi .boza ile şifrelenmiş.

Qscx şifrelendi dosyalarım, şifre kırıcı var mı?
YouTube'ta adamın biri kırdı para istiyor 300 varyanti çözüyormuş videolara 6000 TL resimlere ise 2500 TL istedi

YouTube'ta adamın biri kırdı para istiyor 300 varyanti çözüyormuş videolara 6000 TL resimlere ise 2500 TL istedi
Bir de oradan tokatlanmayın ya da başka virüs/ransomware bulaşmasın.

Sefa Hocam o adamın biri ben oluyorum. Merak etmeyin kimseyi tokatlamadık şu zamana kadar video bana ait.

Hocam listede bana bulaşan cetori var ama program kirmiyor. Yanlış mı yapıyorum acaba.
Eğer çevrimdışı varyant değilse 1. araç ile çözebilirsiniz. Kimliğiniz t1 ile bitmiyor anlaşılan, yine de belirttiğim iletişim kanalından dosya gönderip sorabilirsiniz.

İyi günler ben burak bey hakkin kötü bir şey söylemedim virüsler.org gönderdim adamlar çözemedi

Benimkine .qqkk bulaştı kurtarma aracı nerede?

hocam merhabalar powd. uzantısı ile ilgili bir gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…