Satın Aldığım Yer
Ürün Resimleri
Ürün Teknik Özellikleri
SM2259XT kontrolcü kullanılmış. Tabii ki de çöp. USB bellek hızına bile düşebiliyor. Çift NAND bulunduruyor ama NAND'lar hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Tek bildiğim; 3D NAND olması. İyi bir şey ama yeterli değil. Bu arada 119 GB kullanılabilir alan sunuyor.
Test ve Sıcaklık Değerleri
SSD'nin sağlık ve performans durumu.
Boştaki sıcaklık değerleri.
Yükteki sıcaklık değerleri. Kasam: Zoko Melody Mesh ve yan kapağı açık şekilde test ettim ama kapalı olsaydı bile, 35 derece falan olurdu en fazla. Çok bir sorun yok bu kısımda.
Ürünün vaadi; 550 MB/s okuma ve 530 MB/s yazma hızıydı ama okuma hızının bu durumundan ne kadar uzak olduğunu görüyoruz.
Garanti ve Destek
Kendisinin bir yazılımı yok. Garantisi 3 yıl ve 450 TBW değerine sahip. Trium Elektronik diye bir şirket ithal ediyor ve ciddi bir garantileri var mı, onu bilemiyorum. Ayrıca 1.5M saat MTTF'ye sahip. Çok iç açıcı gözükmüyor.
Fiyatlar
128 GB (321 TL):
256 GB (507 TL):
www.akakce.com
512 GB (679 TL):
www.akakce.com
Önerim
Alınmamalı kesinlikle. Az daha koyup Gigabyte'ın SATA modellerine yönelin. Hem daha kaliteli, hem daha performanslı, hem de daha iyi bir destek sunuyorlar. Gayet güzel bir yazılımı da var.
@the Prodigy Katkıları için teşekkürler.
Ürün Resimleri
Ürün Teknik Özellikleri
SM2259XT kontrolcü kullanılmış. Tabii ki de çöp. USB bellek hızına bile düşebiliyor. Çift NAND bulunduruyor ama NAND'lar hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Tek bildiğim; 3D NAND olması. İyi bir şey ama yeterli değil. Bu arada 119 GB kullanılabilir alan sunuyor.
Test ve Sıcaklık Değerleri
SSD'nin sağlık ve performans durumu.
Boştaki sıcaklık değerleri.
Yükteki sıcaklık değerleri. Kasam: Zoko Melody Mesh ve yan kapağı açık şekilde test ettim ama kapalı olsaydı bile, 35 derece falan olurdu en fazla. Çok bir sorun yok bu kısımda.
Ürünün vaadi; 550 MB/s okuma ve 530 MB/s yazma hızıydı ama okuma hızının bu durumundan ne kadar uzak olduğunu görüyoruz.
Garanti ve Destek
Kendisinin bir yazılımı yok. Garantisi 3 yıl ve 450 TBW değerine sahip. Trium Elektronik diye bir şirket ithal ediyor ve ciddi bir garantileri var mı, onu bilemiyorum. Ayrıca 1.5M saat MTTF'ye sahip. Çok iç açıcı gözükmüyor.
Fiyatlar
128 GB (321 TL):
256 GB (507 TL):
Stormax Black Series SMX-SSD30BLCK/256G SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Stormax Black Series SMX-SSD30BLCK/256G SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Stormax Black Series SMX-SSD30BLCK/256G SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD özelliklerini incele, 507,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!
512 GB (679 TL):
Stormax Black Series SMX-SSD30BLCK/512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Stormax Black Series SMX-SSD30BLCK/512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Stormax Black Series SMX-SSD30BLCK/512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önerim
Alınmamalı kesinlikle. Az daha koyup Gigabyte'ın SATA modellerine yönelin. Hem daha kaliteli, hem daha performanslı, hem de daha iyi bir destek sunuyorlar. Gayet güzel bir yazılımı da var.
@the Prodigy Katkıları için teşekkürler.
Son düzenleme: