Maalesef her SSD alınmaz SATA dahi olsa. Çünkü başıma da geldi ucuz diye aldım taktım yazma hızı 34 gösteriyordu. İyi bir marka tercih edin.
Hocam bazı insanlar YouTube'da testini yapmıstı cogu ssdiye fark atıyordu diye aldım bende.
Aldıysanız Crystal disk benchmark ile teste sokup gözlemleyin. Uzun süreli de yapabilirsiniz. Değerlerde düşme varsa sıkıntılıdır.
Youtubedede bazı insanlar Crystal disk benchmark la taratıyordu ve diskin aynı okuma hızı çıkıyordu değerlerde düşme yoktu ama disk geldiğinde ilk yapacağım şey sağlığına bakıp Crystal disk benchmarktan test etmek olacaktır teşekkür ederim.
Mutlaka kontrol edin. Bende MacBook Pro 2012 için ucuza SSD almıştım. Benzer program ile tarattığımda çok kötü 34 yazma çıkmıştı. Sonradan Samsung EVO SSD aldım tam hızda çalışıyor.
Samsung'ların ssdileri cok kaliteli ama şu an piyasada stormaxda büyük bir rekabet içinde firmalarda evet bazıları SSD'leri ikinci el olarak veriyor ya da Çin malı kalitesiz olarak veriyor ama yakın arkadaşımda kullandığı ve sağlam dediği için aldım bende GTA V'i HDD'de kurmustum 0 okuma hızındaydı bende cinnet geçirdim o yüzden SSD aldım hem oyun hızlı yüklenir bilgisayarım hızlı acılır diye aldım umarım sağlamdır oku hızı yüksek olsun bana yeter yardım ettiğiniz için teşekkür ederim bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.