Stray hakkında neler düşünüyorum

AClassicAvgeek

Centipat
Daha fazla  
İki oturuşta bitirdiğim, beni duygulandıran epik oyun. Oyunun özeti: (spoiler uyarısı!) bir kedi olarak diğer kedilerle parkur yaparken aşağı dünyaya düşüyoruz. Orada bir süre sonra robotların köyüne geliyoruz. Ve dışdğnyalılarla tanışıyoruz. Onların üyelerini toplayıp B12'nın yardımıyla dışdğnyaya çıkıyoruz. Ama B12 ölüyor. Hikayeyi anlayınca her şey puzzle gibi otuuyor. Hikayeyi anlamadan B12'ye üzülmek imkansız.

Oyun zaten iyi bir oyun bizde bu nasıl oyun diyenlerin çoğu da genellikle hikayeli oyun oynamayan oynasa da belli başlı oyunlar dışına çıkmayan kesimden geliyor. PS Plus ile oynamıştım. PS5 aldığımda Gamepad'e alışma oyunlarımdan biriydi. Bence de çok eğlenceli bir oyun. Yanına çayını kahveni alacağın yavaş yavaş sakin sakin kafa dinlemelik bir oyun.

Oyun zaten iyi bir oyun bizde bu nasıl oyun diyenlerin çoğu da genellikle hikayeli oyun oynamayan oynasa da belli başlı oyunlar dışına çıkmayan kesimden geliyor. PS Plus ile oynamıştım. PS5 aldığımda Gamepad'e alışma oyunlarımdan biriydi. Bence de çok eğlenceli bir oyun. Yanına çayını kahveni alacağın yavaş yavaş sakin sakin kafa dinlemelik bir oyun.

Aynen hocam. Özellikle o clubdaki robota sinir olup intten baktığım anlar fav dı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı