Stray "vulkan1.dll bulunamadı" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3
Ekran kartı
AMD Radeon HD 7650M 2GB
İşlemci
İntel Core i7 3612QM 2.10 GHZ
Ekran kartım Vulkan destekliyor mu bilmiyorum? Ekran kartım desteklemiyor oyunu fatal error veriyor dxvk dosyalarını atınca da vulkan vermeye başladı nasıl oynayacağım bu oyunu veya Vulkan'ı nasıl açacağım?

Dosya Ekleri

• 1659018509414.png
    1659018509414.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dosyayı indirene kadar 10 reklam çıktı virüs olabilir mi?

Hocam vallahi darlandım ya. Korsan oyun yüklüyorsun onun virüsünden korkmuyorsun ama siteden çıkan Ads'lerden dolayı mı korkuyorsun?

Hocam temp kısmında birkaç dosya siliyor onları yapıyor muyum yoksa sadece indirdiğim dosyayımı kuracağım?

Videoda ne diyorsa onu deneyin. Olmazsa haber verin.

Olmadı dosyayı Visual Studio'yu falan kurdum olmadı.

Yeni çıkan bir oyun olduğu için eski kartlarla arası olmadığından açılmıyor olabilir. Tavsiyem orijinal alın kafanız rahat olsun.

Yeni çıkan bir oyun olduğu için eski kartlarla arası olmadığından açılmıyor olabilir. Tavsiyem orijinal alın kafanız rahat olsun.

Hocam oyuna para yatıramam zaten oyun konusunda ailemle sorunum var eski kartlarda açılıyordu GT 730 gibi niye bende açılmıyor bana özellikle mi yapıyor bilmiyorum? Oynasam çok iyi olurdu hem riske girip satın alırsam yine çalışmama ihtimali var.

Yani oyunu çalıştırana dile benden ne dilersen deme ihtimalim var.

Hocam yaz tatilinin son günü ekran driverini indireceğim o zaman size son durumu paylaşırım.

Son düzenleme:
Hocam oyuna para yatıramam zaten oyun konusunda ailemle sorunum var eski kartlarda açılıyordu GT 730 gibi niye bende açılmıyor bana özellikle mi yapıyor bilmiyorum? Oynasam çok iyi olurdu hem riske girip satın alırsam yine çalışmama ihtimali var.

Yani oyunu çalıştırana dile benden ne dilersen deme ihtimalim var.

Hocam yaz tatilinin son günü ekran driverini indireceğim o zaman size son durumu paylaşırım.

Driver yüklemeden mi oyunu açmaya çalıştınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı