Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 AOC C24G1 monitörüm var, 144 Hz ama yayın açınca 60 Hz oluyor. Çift monitör kullanıyorum. HP W19EV diğer monitörüm. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
AOC C24G1 monitörüm var, 144 Hz ama yayın açınca 60 Hz oluyor. Çift monitör kullanıyorum. HP W19EV diğer monitörüm.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.439 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 20 Ocak 2021 #2 Cihazlarınızda anormal bir olay yok. Bu bir Windows sorunu. Windows, aynı anda iki farklı yenileme hızına sahip monitörde 3D hızlandırılmış programları işleyemez. Test edebilirsin: Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Artı 0 Eksi
Cihazlarınızda anormal bir olay yok. Bu bir Windows sorunu. Windows, aynı anda iki farklı yenileme hızına sahip monitörde 3D hızlandırılmış programları işleyemez. Test edebilirsin: Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays.
KS KS Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #3 Dümdüz dedi: Cihazlarınızda anormal bir olay yok. Bu bir Windows sorunu. Windows, aynı anda iki farklı yenileme hızına sahip monitörde 3D hızlandırılmış programları işleyemez. Test edebilirsin: Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Genişletmek için tıkla... Çözümü var mı peki? Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Cihazlarınızda anormal bir olay yok. Bu bir Windows sorunu. Windows, aynı anda iki farklı yenileme hızına sahip monitörde 3D hızlandırılmış programları işleyemez. Test edebilirsin: Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Genişletmek için tıkla... Çözümü var mı peki?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.439 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 21 Ocak 2021 #4 Alole dedi: Çözümü var mı peki? Genişletmek için tıkla... Araştırdım ancak pek bir sonuç bulamadım. Windows'un desteklemesini beklemek dışında. Artı 0 Eksi
Alole dedi: Çözümü var mı peki? Genişletmek için tıkla... Araştırdım ancak pek bir sonuç bulamadım. Windows'un desteklemesini beklemek dışında.
KS KS Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 Dümdüz dedi: Araştırdım ancak pek bir sonuç bulamadım. Windows'un desteklemesini beklemek dışında. Genişletmek için tıkla... Bu yayıncılar nasıl yapıyor anlamadım Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Araştırdım ancak pek bir sonuç bulamadım. Windows'un desteklemesini beklemek dışında. Genişletmek için tıkla... Bu yayıncılar nasıl yapıyor anlamadım