Stremio nasıl kullanılır?

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Family guy izlemek için indirdim biraz araştırma yaptım bazı eklentiler kurdum vesaire family guy a giriyorum, sezon seviyorum, bölüm seciyorum. Sonra kaynak gibi bir şey sectiriyor 20'ye yakın kaynak var yüzde 95i açılmıyor. Acilanlarda da alt yazı seçeneği yok. Ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde en çok oynatılan kaynaklarda pek sorun olmuyor. Bölüme tıklarken sayısı yazıyor. Ayrıca altyazı eklentilerini de kurduğunuza eminseniz bölümde TR altyazı olmayabilir.

Family guy izlemek için indirdim biraz araştırma yaptım bazı eklentiler kurdum vesaire family guy a giriyorum, sezon seviyorum, bölüm seciyorum. Sonra kaynak gibi bir şey sectiriyor 20'ye yakın kaynak var yüzde 95i açılmıyor. Acilanlarda da alt yazı seçeneği yok. Ne yapmam lazim?
Kaynaklar var YouTubeden bak genelde bazılarında olmuyor ama benim kullandığım eski bir tane vardı bulabilirsem yazarım ama YouTubeden olması lazım

Eklentilerin hepsini kurman lazım. Öyle çalışıyor ama herşeyi izletir mi? Orası tartışılır. Popüler şeyleri izlersin. Ama kıyıda köşede kalmış bir film bulayım da izleyim dedin mi orada sıkıntı. Bir süre ben de xiaomi box'a kullanmıştım. Sonra sildim. Browser kurdum geçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı