Stres kırığı ağrısı nasıl geçer?

Baydar2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Meslek
Eğitmen
Yaklaşık 3 yıla yakındır sporcuyum. Hala bu sorunu aşamadım. Özellikle koşularda, kardiyorlarda kemikte bir ağrı oluşuyor ve inanılmaz derecede bir ağrı yapıyor, ben kas ağrısını çok dayanabilecek bir insanın ancak bu ağrı çok çok kötü. kardiyo yapacaktım ağrı yüzünden yine yapamadım. Bazı doktorlar her gün soda iç dedi zaten her gün içen birisiyim bir işe yaramadı yani. Bilgisi olan bir tıp okuyan ya da daha önce yaşamış atlatmış birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-05-02-11-01-205_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-04-05-02-11-01-205_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20240405_020834.jpg
    IMG_20240405_020834.jpg
    164,7 KB · Görüntüleme: 49
Benim ayak tarak kemiğimde olmuştu bu, 3 farklı yerde birden hem de, her adımım işkenceye dönüyordu tabi. Tavsiyem 2 ay kadar orayı zorlayacak hiç bir şey yapma kardiyo yapacaksan işte yaz geliyor yüzersin, doğru bir teknikle bisiklet sürersin. Koşu bantlarında koşmak zaten ergonomik açıdan yanlışken bunu bu halde yapmak neredeyse intihar etmek gibi bir şey olur. Soda iç demeleri soda içindeki bazı minerallerin kemik dokusuna verebileceği olası faydalardan hani içebilirsin sorun yok. Ayrıca her daim bir sporcunun kurtarıcısı buzu da gün içinde ara ara o bölgeye uygula. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı