Stres Kurgusu

• Konuyu başlatan Kaleo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 341
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu konuda kendi sıkıntımdan bahsedeceğim, tam olarak sıkıntı denir mi bilemem ama anlatayım;
Şöyle ki gün içerisinde bir hata yapınca, başım belaya girince, pişman olunca vb. durumlarda kalp bölgesinin üst kısmında bir sıkışma gibi bir his kulak çınlaması ve stres gibi bir his oluşuyor. Gerçekten rahatsız edici ama bu süreç içerisinde bu sorunu çözene kadar inanılmaz mantıklı ve düzenli düşünüyorum. Bu soruna karşılık günlük tutuyordum ve neredeyse hepsini çözdüm. Ama bu hissi yaşamak çok kötü bir şey, sizce doktora görünmeli miyim ?

Geriliyorsunuz. Kandaki adrenalin ve nöradrenalin hormonları anlık bir şekilde tavan yaptığı için vücudunuz da beyniniz de sıkışıyor. Biraz zaman geçtikten sonra sonra vücut alışıyor ama beyin hâla sizi germeye devam ediyor. Ben de yaşıyorum. Doktorluk bir şey olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki de bu sizi psikolojik olarak rahatsız ediyorsa gidin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı