Stres saçı hemen döker mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selam arkadaşlar. Yakın zamanda kız arkadaşımdan ayrıldım. 1.5 yıllık ve evliliğe yakın bir ilişkiydi. Çok stresli bir dönemdeyim. Sorum şu: Stres saçı hemen döker mi? Yoksa stres sonrası belli bir süre sonra mı dökülür? Stres'in önüne geçilirse saç dökülmesi olmadan önlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Strese bağlı dökülebilir anlık hemen olacağını sanmıyorum.
Stresli dönemdesin diye illa saçın dökülecek diye bir şey de yok olabildiğince içinde bulunduğunuz durumu toparlamaya çalışın.
Hatta saçınıza zeytin, argan, badem, hint gibi yağlardan sürüp kendinizi saçım eskisinden de iyi olacak düşüncesine sokabilirsiniz.

Selam arkadaşlar. Yakın zamanda kız arkadaşımdan ayrıldım. 1.5 yıllık ve evliliğe yakın bir ilişkiydi. Çok stresli bir dönemdeyim. Sorum şu: Stres saçı hemen döker mi? Yoksa stres sonrası belli bir süre sonra mı dökülür? Stres'in önüne geçilirse saç dökülmesi olmadan önlenir mi?
Stres saçı dökmez. Uyuşturucu bağımlılarına bakın diş sıkma deri soyma gibi stres etkilerine rağmen saçları yerinde. Muhtemelen yaşınız 18-20 üstü ve ergenliği bitirdiniz. Dökülmenizin sebebi muhtemelen genetik (DHT-KALSİFİKASYON-DERİ ALTI SERTLEŞMİŞ KOLAJEN YAPI).
Ailenizde kellik yoksa endişelenmenize pek gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı