Çözüldü STRIX B450F GAMING Bellekler 2133 MHz Çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gürkan Demir

Decapat
ASUS ROG STRIX B450F GAMING anakartını kullanıyorum. Bir de bellekler 2133 MHz'de çalışıyor.
Onları nasıl ayarlayabilirim voltajını falan? BIOS'tan pek anlamıyorum. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum çünkü BIOS sıkıntılı.

Çözüm
O seçeneği bulamadım bu bilgisayarın normalde BIOS'u falan güncel gelmesi gerekmiyor mu?

20200106_192800-3024x2268.jpg

Az önce attığınız resim efendim. AI Overclock Tuner'i Auto da bırakın, altındaki D.O.C.P ayarını ise RAM'lerinizin frekansına uygun olarak seçin.
D.O.C.P.Standart ayarını seçtim.

Onu yanlış attım o BIOS güncellemede önce çekmiştim güncelledikten sonra 2133 MHz oldu.
AI Overclock Tuner i Auto da bırakıp sadece D.O.C.P yi değiştirebiliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle yapamadım.
Bir daha Qpden sistem almam. Zaten sözde bir de orada her şeyini güncelleyip, test edip gönderiyorlar. Kac gündür uğraşıyorum.
15 gün olmadan iade edebiliyorum değil mi PC'yi?
İade edeceğim.
Yazıyorum, cevap da vermiyorlar, sürekli erteliyorlar. En sonunda kavga dövüş çıkacak, bir işe yaramayacak.
15 günü geçirecekler, ondan sonra iade alamayacağız diyecekler ama bu bilgisayarı toplayani dümdüz etmezsem ben de adam değilim.

Öyle yapamadım.
Bir daha Qpden sistem almam. Zaten sözde bir de orada her şeyini güncelleyip, test edip gönderiyorlar. Kac gündür uğraşıyorum.
15 gün olmadan iade edebiliyorum değil mi PC'yi?
İade edeceğim.
Yazıyorum, cevap da vermiyorlar, sürekli erteliyorlar. En sonunda kavga dövüş çıkacak, bir işe yaramayacak.
15 günü geçirecekler, ondan sonra iade alamayacağız diyecekler ama bu bilgisayarı toplayani dümdüz etmezsem ben de adam değilim.
Ne gibi bir sorun oluyor öyle yapınca? Siyah ekranda mı kalıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı