Arkadaşlar, benim bilgisayarım ASUS ROG STRIX G15. İslemcisi ve ekran karti iyi. Oyunlarda yüksek FPS alıyorum. Sorunum şu oyunlara girerken yüksek ayarlarda bazen anlık donmalar veya atmalar olabiliyor. CS:GO'da Windows tuşuna basınca 2-3 saniyelik donuyor bazen göz kırpıyor. Valorant'ta da oluyor. Bu normal mi? Bilgisayarın anlık değisimlere yetişememesi, yoksa laptopum sorunlu mu?
Hocam bilmiyorum onun disinda sorun yok canavar gibi bilgisayar oyle usandiracak kadar da bir donma yok ama korkuyorum ilk bilgisayarim umarim anlık şeyler normaldir.
Asus ROG Strix G513IH-HN002 Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Strix G513IH-HN002 Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam aynısı bende var hatta ondan yazıyorum. İlk 2.5 hafta çile çektim ama sonra Windows 10 Pro kurdum ve kurar kurmaz MyASUS üzerinden driver kurdum. Sadece NVIDIA driverını GeForce Experience'tan kurdum düzeldi.
Hocam aynısı bende var hatta ondan yazıyorum. İlk 2.5 hafta çile çektim ama sonra Windows 10 Pro kurdum ve kurar kurmaz MyASUS üzerinden driver kurdum. Sadece NVIDIA driverını GeForce Experience'tan kurdum düzeldi.
Size tavsiyem Win10p kurun ve deneyin bence sorun Win Home da.