STRIX notebookta çift kanal RAM performansı ne kadar fark eder?

16'yı satıp 2×8 aldığında da extra bir para ödeyecek.8×2'ye göre fazladan 400 tl kadar bir ücret ödemiş oluyor extra 16 için.Belki daha fazla olabilir,o da benim hatam.
Eğer 16’yı satıp 8X2 alırken cebimden para çıkarsa, dediğiniz gibi biraz daha fazla verip 16 daha alırım. Fazla ram göz çıkarmaz sanırım 😁
 
Daha uzun ömür için fiyat farkında değer. 32 yapmanız en mantıklısı hocam. Eskiden de 8 yetiyordu ama artık 16. Her geçen gün gelişiyor teknoloji. İleride hoşunuza giden bir oyun çıkar 16'dan fazla ister üzülürsünüz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı