Strong M4-12X Pro'nun ışığını kapatıp çalıştırmanın bir yolu var mı?

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
İşlemci
R5 3600
Bahsettigim sogutucu bu.
Almayi dusunuyorum kuponla vs. bedavaya geliyor neredeyse cok iyi fiyat fakat tek sıkıntım aydınlatmasının kötü olacağını bilmem ve kapatmak istemem. Biliyorum Rainbow ancak herhangi bir şekilde sogutmaya zarar vermeden isiklandirmasini kapatmanin bir yolu var mi?
@Marix @GFYT @Bold Pilot

Aynı sorunun cevabını ben de arıyorum Dark X123 kullanıcısıyım onda da FRGB fan var rahatsız ediyor açıkçası ışık kapalıyken.
Kesinlikle. Tek kötü şeyi aydınlatması. Gece pavyon gibi oluyordur isigiyla. Hic sevmiyorum dandik dandik duruyor.

Normalde kapatılamaz, fanın üzerinden LED'lere ayrılan güç kablosunu tespit edip kesmek lazım, net olarak tavsiye edemem fanı detaylı görmem lazım.
Bu konuda fotografi var hocam isinize yarar mi bilmiyorum.
@kwabs Hocam sizi de biraz rahatsiz edecegini dusunuyorum. Gelince isimize yararsa fotograflari konuya birakin burada cozebilirsek cozelim.

Hocam 4pin PWM bağlantısı var ayrı bir kablo yok maalesef.

O fanın bir yerinde mutlaka led için ayrılır.
@kwabs Hocam sizi de biraz rahatsiz edecegini dusunuyorum. Gelince isimize yararsa fotograflari konuya birakin burada cozebilirsek cozelim.

Arka yüzü lazım.

Hocam mümkünse kasayı arka tarafını size bakan bir yere koyun öyle sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı