Strong M4-12X Pro'nun ışığını kapatıp çalıştırmanın bir yolu var mı?

Hocam en ucuz bunları bulabildim. Ben de zaten geçen sene Mart'ta 3D Printer ile yapılmış olanı 80'e almıştım. Ufacık 2 plastik parçasına sırf mahrum olduğumuz için fahiş fiyat istiyorlar maalesef... Normalde anakartın yanında geliyor bunlar satıcılar çıkarıyor.

1721242621944.png

:D

Son düzenleme:

Hocam en ucuz bunları bulabildim. Ben de zaten geçen sene Mart'ta 3D Printer ile yapılmış olanı 80'e almıştım. Ufacık 2 plastik parçasına sırf mahrum olduğumuz için fahiş fiyat istiyorlar maalesef... Normalde anakartın yanında geliyor bunlar satıcılar çıkarıyor.
Insanlar nereden baskasini kaziklayacagim demekten baska bir sey dusunmuyor. Yahu 2 plastik 4 tane vida ne kadar maliyetli olabilir be?
AliExpress'ten 100 küsür tane pudding keycaps aliyorum kargosu dahil toplam 90TL'ye elime kadar geliyor. Bunların hizmet bedeli bile 90TL sabit ücret. Gına geldi şu milletten. Bıktım ya bu nedir?

Insanlar nereden baskasini kaziklayacagim demekten baska bir sey dusunmuyor. Yahu 2 plastik 4 tane vida ne kadar maliyetli olabilir be?
AliExpress'ten 100 küsür tane pudding keycaps aliyorum kargosu dahil toplam 90TL'ye elime kadar geliyor. Bunların hizmet bedeli bile 90TL sabit ücret. Gına geldi şu milletten. Bıktım ya bu nedir?
Haklısınız hocam maalesef bu ülkede normal oldu artık böyle şeyler...

@Lee Yubin Hocam konuyu okuma sansiniz var mi? Marix hocamin dedigine gore kesinlikle gerekiyor.
Bu arada sosyalden birisiyle bulusmakta biraz degisik olacak eger olursa tabii.

Anakartın üzerinde gelen 2 siyah parçaya ihtiyacınız var, stok soğutucuyu takarken sökülüyor onlar, tırnaklı parçalar onları geri takacaksınız, arka plaka düşer o yüzden arkasını açmak gerekir.

@pawEn

Valide sağolsun yer kaplıyor diye zamanında hepsini attırdı yanlış hatırlamıyorsam. Nereden bulabilirim? Kargo urunden pahaliysa bir kac alternatif atarsaniz sevinirim hocam.

Sunlar degil mi hocam?
Eki Görüntüle 2255863

@Lee Yubin Hocam konuyu okuma sansiniz var mi? Marix hocamin dedigine gore kesinlikle gerekiyor.
Bu arada sosyalden birisiyle bulusmakta biraz degisik olacak eger olursa tabii.
Evet, alanların yorumlarına baktım. Kutu içeriğinde ekstra bir yükseltme ayağı gözükmüyor. Müsait olduğunuz bi zaman buluşup beraber monte edelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı