Strong M4-12X Pro'nun ışığını kapatıp çalıştırmanın bir yolu var mı?

Evet bunlar, sarı siteye bakın uyguna koyuyorlar.

Yada normal bağlantılı bir soğutucu alacaksınız, onlara gerek kalmayacak.
Nasil normal baglantili hocam? Ben normalde hic almayacaktim zaten. 300TL'den bile daha ucuz oldugu icin heves ettim. Yoksa frekans kismadigi surece islemci isterse 5000 derece olsun beni bilirsiniz takmam.

Valide sağolsun yer kaplıyor diye zamanında hepsini attırdı yanlış hatırlamıyorsam. Nereden bulabilirim? Kargo urunden pahaliysa bir kac alternatif atarsaniz sevinirim hocam.

Sunlar degil mi hocam?
Eki Görüntüle 2255863

@Marix
Bunlar yanlış bilmiyorsam harici olarak satılmıyor 2. Elde bulursanız bulursunuz.

Bunlar yanlış bilmiyorsam harici olarak satılmıyor 2. Elde bulursanız bulursunuz.
Tanidik bir bilgisayarci var. Onda var mıdır bir konusacagim. Kendim monte edecegim ama adama oyle desem ayip olur mu simdi bilemedim ya. Para istemez o kendi yapsa da. Benim istegim bireysel yapmak.

Satılıyor bana da lazım olmuştu Trendyol'dan almıştım geçen sana Mart'ta. Bendekiler 3D Printer ile yapılmış fakat normalleri de vardı. Hazır sistem satıcıları çakallık yapıp çıkarıyorlar bu braketi anakarttan ayrı satıyorlar...

Satılıyor bana da lazım olmuştu Trendyol'dan almıştım geçen sana Mart'ta.
Link varsa cok sevinirim. Adi ne diye geciyor siparislerinizden bir bakar misiniz hocam? Her anakarta uyar mi onlar?

Evet bunlar, sarı siteye bakın uyguna koyuyorlar.

Yada normal bağlantılı bir soğutucu alacaksınız, onlara gerek kalmayacak.
İsmi ne hocam?

Hocam bu braket degil mi? Yani bende suan braket takili degil mi zaten kasa arkasinda? Yanlis miyim?
1721242002917.png

Hocam şu 2 parça lazım. Stok fan takılıysa bunlar takılı değildir.

Daha ucuza var mıdır bilmiyorum sarı sitede olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı