Stronger With You Intensely Yeni Batch Performansı Rezalet

Makaleler
1
Daha fazla  
Parfüm alacak ya da almayı düşünen arkadaşlara Stronger With You Intensely asla önermiyorum. Parfüm 2025 3.ay üretimli çok yeni bir parfüm batch kodu altta. Biliyorsanız bu parfüm reformüle oldu yani 2023 ile 2024,2025 versiyonları çok farklı her düzeyde. 2023 batchdeki karamel ve toffee notaları daha yoğun daha kalıcı ve yayılan bir parfüm. 2025 ve 2024 batch ise rezalet koku hala çok güzel evet ama üstüme sıkıyorum yarım saat sonra koku gidiyor toffee ve karamel notaları daha az yayılım ve kalıcılık da keza öyle. Yani kısaca artık alınmaz gibi duruyor.

IMG_20250716_002514.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bilmiyorum fakat bir parfüm bir anda popüler olup herkes tarafından kullanıldıktan sonra birden bozuyor. Acaba bunu isteyerek mi yapıyorlar?

Bu parfümden de memnun kalmamanıza ve kalıcılığının kötüleşmesine üzüldüm. Kalıcılık biraz da parfümün ruh haline göre değişiyor :D

Neden bilmiyorum fakat bir parfüm bir anda popüler olup herkes tarafından kullanıldıktan sonra birden bozuyor. Acaba bunu isteyerek mi yapıyorlar?

Bu parfümden de memnun kalmamanıza ve kalıcılığının kötüleşmesine üzüldüm. Kalıcılık biraz da parfümün ruh haline göre değişiyor :D
Valla orasını bilemiyorum hocam. Belki 1, 2 haftaya açılır parfüm ama pek sanmıyorum. Yeni batchi kullanan herkes bu sorunları dile getiriyor maalesef.

Vallahi orasını bilemiyorum hocam. Belki 1, 2 haftaya açılır parfüm ama pek sanmıyorum. Yeni batchi kullanan herkes bu sorunları dile getiriyor maalesef.

O açılma muhabbetine ben pek inanmıyorum. Doldurma parfüm kullanıyorum genelde onlarda açılma olmadı, aksine gitgide kalıcılığı azalmaya başladı bunlarda nasıldır durum pek bilmiyorum.

O açılma muhabbetine ben pek inanmıyorum. Doldurma parfüm kullanıyorum genelde onlarda açılma olmadı, aksine gitgide kalıcılığı azalmaya başladı bunlarda nasıldır durum pek bilmiyorum.
Bende bugüne kadar hep Alberto Sego kullandım hocam ilk orjinal parfümümdü bu. Belki kışın daha fazla performans gösterir ya da fıs sayısını arttırmak lazım başka yapacak birşey yok.

Bende bugüne kadar hep Alberto Sego kullandım hocam ilk orijinal parfümümdü bu. Belki kışın daha fazla performans gösterir ya da fıs sayısını arttırmak lazım başka yapacak bir şey yok.

Kaç fıs sıkıyorsunuz? TikTok'ta görmüştüm değişik bir sıkma yöntemi var ve kullanıcılar o şekilde daha iyi performans aldıklarını söylemişler.

Parfüm alacak ya da almayı düşünen arkadaşlara Stronger With You Intensely asla önermiyorum. Parfüm 2025 3.ay üretimli çok yeni bir parfüm batch kodu altta. Biliyorsanız bu parfüm reformüle oldu yani 2023 ile 2024,2025 versiyonları çok farklı her düzeyde. 2023 batchdeki karamel ve toffee notaları daha yoğun daha kalıcı ve yayılan bir parfüm. 2025 ve 2024 batch ise rezalet koku hala çok güzel evet ama üstüme sıkıyorum yarım saat sonra koku gidiyor toffee ve karamel notaları daha az yayılım ve kalıcılık da keza öyle. Yani kısaca artık alınmaz gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2535822
Parfümü dinlendir öyle dene.

Bende swy intensly istiyorum ilk gerçek parfümüm olacak almadan önce batch kodu bir şekilde öğrenebiliyor muyuz ne zaman üretildiğini falan 3 sevil gezdim 3'ündede swy denedim hepsi birbirinden farklıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı