Stüdyo Tipi Mikrofon Tavsiyesi

TheDerebeyi

Hectopat
Profesyonel ses kayıtları ve seslendirmeler yapmak istiyorum ama bütçe kısıtlı ve acil bir şeyler lazım.
Aliexpress'ten 1 ay bekleyemem maalesef, uygun fiyatlı gidip direkt mağazadan alabileceğim bir stüdyo tipi mikrofon önerebilir misiniz? Veya Türkiye merkezli hemen teslimat yapabilecek çevrimiçi alışveriş merkezleri de olabilir.

Ses kayıtları daha çok seslendirmeler için olacak, pürüzsüz bir kayıt alabilmeliyim.
İşimi görecek düşük fiyatlı bir şey var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek konuyla alakalı değil ancak yanılmıyorsam Behringer C1 kullanıyorsunuz ve benim size bir sorum var, @ThalesBY

Bende Behringer C1-U modeli var, USB'li olan, ancak dipses sorunum var (ilk aldığımda çok iyiydi ama nedense şu an böyle bir sorunum var) bunun için ses kartı almak istiyorum ancak USB'li olduğu için ses kartı da bulamadım maalesef, bana ne önerirsiniz? Herhangi bir aparat ile jak'a dönüştürüp onu ses kartına bağlayabilirim mümkünse tabii.
@ThalesBY en son Ağustos 2019'da giriş yapmış :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı