D denizguven6 Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #1 Merhabalar manga okuma sitem için domain ve hosting aldım. Oraya kadar sıkıntı yok ama sonra WordPress'e tema atmaya çalıştığımda stil dosyası kayıp diye hata verdi ama ben dosyalara baktığımda orada olduğunu görüyorum sizce neden?
Merhabalar manga okuma sitem için domain ve hosting aldım. Oraya kadar sıkıntı yok ama sonra WordPress'e tema atmaya çalıştığımda stil dosyası kayıp diye hata verdi ama ben dosyalara baktığımda orada olduğunu görüyorum sizce neden?
Çözüm D D denizguven6 3 Nisan 2021 Tamamdır, sorunu çözdüm. Yüklemeye çalıştığım tema HTML5 imiş, Wordpress uyumlu değilmiş. Benim dalgınlığım.
Tamamdır, sorunu çözdüm. Yüklemeye çalıştığım tema HTML5 imiş, Wordpress uyumlu değilmiş. Benim dalgınlığım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Nisan 2021 #2 Adı yanlıştır. Wordpress temalarında, tema kök dizininde style.css dosyası olmalı ve en başında yorum satırları yer almalıdır. Örnek yorum satırı; CSS:Panoya kopyala /* Theme Name: Woodmart Child Description: Woodmart Child Theme Author: XTemos Author URI: http://xtemos.com Template: woodmart Version: 1.0.0 Text Domain: woodmart */ Artı 1 Eksi
Adı yanlıştır. Wordpress temalarında, tema kök dizininde style.css dosyası olmalı ve en başında yorum satırları yer almalıdır. Örnek yorum satırı; CSS:Panoya kopyala /* Theme Name: Woodmart Child Description: Woodmart Child Theme Author: XTemos Author URI: http://xtemos.com Template: woodmart Version: 1.0.0 Text Domain: woodmart */
KS KS D denizguven6 Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #3 Tema kök dizini neresi oluyor? Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Nisan 2021 #4 @denizguven6 wp-content/themes/tema_adi. Artı 0 Eksi
KS KS D denizguven6 Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #5 Tamamdır, sorunu çözdüm. Yüklemeye çalıştığım tema HTML5 imiş, Wordpress uyumlu değilmiş. Benim dalgınlığım. Artı 0 Eksi Çözüm
Tamamdır, sorunu çözdüm. Yüklemeye çalıştığım tema HTML5 imiş, Wordpress uyumlu değilmiş. Benim dalgınlığım.