Diğer STYRSPEL Gri-Kırmızı oyuncu sandalyesi 6799TL

Siz alışmışsınız janjanlı yanarlı dönerli renkli menkli şekilli oyuncu koltuklarına, eğer ergonomisi düzgün ve malzemesi de sağlamsa böyle basit koltuklar çok daha iyi iş görür. Bende ikinci elden aldığım ofis koltuğu var ve 8 yıldır kullanıyorum, sadece bikaç senede bir yarasa mekanizmasını değiştiriyorum çünkü kiloma o kadar dayanabiliyolar. Çok daha rahat ediyorum. Kardeşimin oyuncu koltuğunu da denedim ve benlik değil. Sol ayağımı köylü işi kıvırıp altıma almadan hiçbir koltukta rahat edemem. Bir kere arkadaşlar koltuğun arkaya yaslanma düzeneği oturduğunuz yer ile birlikte olmalı, yani götünü koyduğun oturduğun yer de arkaya doğru yaslanabilmeli, yoksa vücut ağırlığınız tamamen bacaklara biner ve sizi rahat ettirmez, uzun süreler oturamazsını yorar sizi. Başlıktaki söz konusu koltuğu değil herhangi bir koltuğu alırken buna dikkat edin. Vücut ağırlığınız eşit dağılmalı otururken bacaklara ve kalçaya, bunun da olması için oturduğunuz yer geriye yaslanabilmeli koltuğun arkasıyla birlikte hareket etmeli. Bunun için böyle fonksiyonu olmayan koltuklarınıza "çift kollu" yarasa mekanizma öneriyorum. Yıllardır yedek parçalarımı aldığım bir yer var, reklam gibi olucak ama satıcı çok ilgili, Whatsapp'tan istediğinizi sorup bilgi alabilirsiniz, size dakikalarca yardımcı oluyor üşenmeden. Ayrıca koltuğunuzun eğer oturma ve yaslanma (yani tek parça olan esas kısım) bir arıza yoksa memnunsanız diğer her parçayı buradan temin edebilirsiniz. "TURA OFİS". Dediğim gibi telefonla ya da Whatsapp'tan istediğinizi sorup yardım alabilirsiniz, bu devirde böyle ilgili satıcı bulmak zor.
 
Kaliteli mal görmemiş adam bu ne der tabii. IKEA Markus kullanıyorum yıllardır. Sizin o ağzınızın suyu aktığı dandik 500 FPS arttıran koltuklara bin basar :) Bu da kalitelidir.
 
Kaliteli mal görmemiş adam bu ne der tabii. IKEA Markus kullanıyorum yıllardır. Sizin o ağzınızın suyu aktığı dandik 500 FPS arttıran koltuklara bin basar :) Bu da kalitelidir.
Konforuna bir şey diyen olmadı ki, görünüşü berbat. IKEA Markus gayet şık ve hoş bir koltuk zaten. Ona bir şey diyen yok.

Şu forumda ne zaman insanları küçümseme modası bitecek? Çoğu kategorideki "kaliteli mal görmemiş, kaliteli ürün kullanmamış insan" yaftalamaları. Kimin ağzının suyu oyuncu koltuğu için akıyormuş?

Berbat işte arkadaşım görünüşü. Burada bir ekip olmuş kendi kendinizi destekliyorsunuz. Sizsiniz, tamam 👏
 
Bu ne abi? :D Naked sanayi motosikleti gibi.
Nasıl hitap edeyim bilemedim. Sizin şu profil görselini kullanan kişiler daha çok ekip olmuşsunuz gibi ve yaftalamalarınız aynı toksik mesajlarla dolu. Yukarıda yazdığınız mesajla zaten tahrik ediyorsunuz. Konu ile alakası faydası olmayan lüzumsuz bir mesaj. Alıntılayıp yanıt alınca gardınızı alıyorsunuz. Bunlara gerek yok.

1.jpg


Alın size yukarıda 500 fps arttıran paşa koltuğu. Belki 3 aydır masanın kenarında duruyor. Böylesi size iyi geliyor olabilir ama ben rahat edemedim. X markayı kötülemek istediğimden değil. Rahat değil, ben sevemedim. Ama bunu bu şekilde dalga geçerekte yazmıyorum. Bana göre oyuncu koltuğu gibi bir saçmalık var sözde minderini nereye tutsanız anlamsız bir koltuk. Yorumlarımı yaparkende buna göre kimseyi kırmadan incitmeden aktarmaya çalışıyorum. Siz de böyle yapın lütfen olur mu.
Esen kalın.
 
Son düzenleme:
Nasıl hitap edeyim bilemedim. Sizin şu görseli kullanan kişiler daha çok ekip olmuşsunuz gibi ve yaftalamalarınız aynı toksik mesajlarla dolu. Yukarıda yazdığınız mesajla zaten tahrik ediyorsunuz. Konu ile alakası faydası olmayan lüzumsuz bir mesaj. Alıntılayıp yanıt alınca gardınızı alıyorsunuz. Bunlara gerek yok.

Eki Görüntüle 2039044

Alın size yukarıda 500 fps arttıran paşa koltuğu. Belki 3 aydır masanın kenarında duruyor. Böylesi size iyi geliyor olabilir ama ben rahat edemedim. X markayı kötülemek istediğimden değil. Rahat değil, ben sevemedim. Ama bunu bu şekilde dalga geçerekte yazmıyorum. Bana göre oyuncu koltuğu gibi saçmalık var sözde minderini nereye tutsanız anlamsız bir koltuk. Yorumlarımı yaparkende buna göre kimseyi kırmadan incitmeden aktarmaya çalışıyorum. Siz de böyle yapın lütfen olur mu.
Esen kalın.
Ben de bu tür ofis koltuklarının, oyuncu koltuklarından daha rahat olduğunu düşünüyorum. Ağzımdan hiçbir zaman oyuncu koltuğu iyi lafı da çıkmadı. Benim kızdığım şey forumda sürekli maddiyat üstünden yaftalama yapılması. Sanki hiç kimse pahalı veya kaliteli ürün kullanmamış, sadece söz konusu kişiler kullanmış gibi konuşmalar. Sadece bu konuda değil, her kategorideki konuda oluyor bu. Rahat ve konforlu olduğuna eminim. Sadece görünüşünü bu fiyata yakıştıramadım, sevmedim ama bu da bir zevk meselesidir. Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
 

Geri
Yukarı