Su Alırken Dikkat!

Hocam gerçekten mi? Nasıl yani tam olarak?

Bildigin gibi sadece soda iciyorum, aslinda soda demek pek dogru olmaz asitli su diyelim suna... 12 litresinin 2 ile 4 € arasi fiyatlarda oldugunu ve mideyi rahatlattigini düsünürsek neden su iceyim degil mi? :)

31.08.2017_175117.jpg

Bildigin gibi sadece soda iciyorum, aslinda soda demek pek dogru olmaz asitli su diyelim suna... 12 litresinin 2 ile 4 € arasi fiyatlarda oldugunu ve mideyi rahatlattigini düsünürsek neden su iceyim degil mi? :)

Eki Görüntüle 257189

Mide rahatlıyor olabilir de vücut o rahatlığı, su ihtiyacını bulabiliyor mu acaba? Zaten PH'ı yüksek su tavsiye ediyorlar yani, bazik yapıda suları. 0-7 arası asidik, 7-14 arası bazik. Siz asit içiyorsunuz zaten.

Mide rahatlıyor olabilir de vücut o rahatlığı, su ihtiyacını bulabiliyor mu acaba? Zaten PH'ı yüksek su tavsiye ediyorlar yani, bazik yapıda suları. 0-7 arası asidik, 7-14 arası bazik. Siz asit içiyorsunuz zaten.

Fazlasiyla mineral aliyorum vücuduma... :)

31.08.2017_191917.jpg

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 257189
Hocam böbreklere bakıyorsunuz demi ?

Bu kadar kendinizi kasmayın ya :D sosyetik alıştırmayın kendinizi Bear Grylls izleyinde suyun PH'mış felan filan geçin. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı