Şu An Bilgisayar Toplamak Ne Kadar Mantıklı?

sistem toplamak


  • Oy verenlerin toplamı
    47
  • Anket kapandı .
Kısa cevap: Acayip mantıklı.
Uzun cevap: Dolar daha düşmeyecek. Dolar daha da yükselmeden topla sistemini.:LOL:(uzun cevabım da çok uzun oldu, yarısını şimdi yarısını yarın okursun)
 
Şöyle 4-5K'lık dolar yatırımı yapmayı düşünüyorum ancak doların rekor kırdığı şu dönemlerde alım yapmak bana cidden kayıp yaşatırmış izlenimi veriyor :) Bu kadar yükseleceğini bilsem birkaç sene önce yüklü şekilde alım yapardım. Şuan alsam da "Daha ne kadar yükselebilir bu insafsız" diye düşündürüyor istemeden.
Dolar daha da artacak. 1-2 yıl sabrederseniz ciddi kazancınız olur.
 
1000$ bozduran insanlar 500TL kaybetti, dolarları bozduranlara anlatsak anlarlar mı? diye tweet görmüştün aşırı mantıklı
 
Doları durdurabilecek tek insanın ben olduğuma inanıyorum. Bu işlerle aram hiç iyi değildir. Dolar aldığım an sert bir düşüşle zarar etmem hiç yaşamadığım birşey değil. Benim kara bahtım kara talihim.[emoji2][emoji2]

mTalk'tan gönderildi
 
bir kaç ekonomist dinledim 5.5 e kadar dolar alımına devam edin diyorlar. Bu demek ki ciddi krize gidiyoruz. Sistem toplamak mantıklı gibi çünkü 5.5 demek 3.8 den 2500tl sistemin 3600tl olması demek ciddi bir rakam oynuyor şuan o rakama bir üst seviye toplanıyor.Zen işlemcileri bekleyip sonra toplamakta karar kıldım bir kaç benchmark izleyip ona göre yoluma bakacağım tavsiyem de bu yöndedir arkadaşlar. Şubat sonu ondalık bir düşüş olabilir deniyor virgülden sonraki hanede olsa binler ile uğraştığımız için 100-200 dolar kar olabilir.

Kısacası tavsiyem Zenleri bekleyin şubat sonu toplayın zaten minimal düzeyde artışlar görülecek gibi duruyor.

İyi forumlar dilerim arkadaşlar.Güneşli günler uzak ama yinede görmek dileğiyle sevgiler, saygılar.
 
Dostum bu dolar ile toplayacağın bilgisayar değerinin 2 katına patlar.

Örneğin: Dolardan dolayı fiyatı artan orta kalite mallar, nerdeyse tüm parçalar 1.5 katına katlandı.
 
Son düzenleme:
Dostum bu dolar ile toplayacağın bilgisayar değerinin 2 katına patlar.

Neye göre iki katı ? 2 yıl önceye göre mi ? ona bakarsak 6 yıl önce dolar 1.5 civarındaydı. Bir acelem yok lakin ekonomistlere göre konuşuyorum. 45 gün gibi bir süre bekleyeceğim. Biraz daha yapıcı ve ayağı yere basan yorum atarsanız daha çok kişiye yardımcı olursunuz.Yani deyin ki bana şundan şundan dolayı iki katına patlar toplama şu zaman toplarsın emsal.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı