Şu an hazır sistem mi toplama sistem mi daha iyi?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Bundan altı ay bir yıl arası zamanlar ekran kartı stokları olmadığı için hazır sistemler daha çok alınıyordu, daha uyguna geliyordu. Şu anda yeni bir bilgayar almayı düşünüyorum da sizce toplamak mı daha iyi olur yoksa hazır sistemler mi daha iyi? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aceleniz yoksa güzel indirimler oluyor, indirimleri takip edip hazır sistem almak daha mantıklı gibi görünüyor ama duruma göre hareket etmekte fayda var.

Bence hazır sistemler daha uyguna gelebiliyor ama iyi araştırmak lazım. Ben sistemimi kendim topladım bir kaç yerde aynı paraya bir tık daha iyi bir hazır sistem gördüm ama çok üzülmedim yalan yok. Çünkü toplarken birleştirirken aldığım haz bana yeterli 1 2 k için hiç üzülmeye gerek yok diye düşündüm.

Ek: Eğer aklında belirli ürünler varsa bence bir sistemi kendin toplamaya çalış ve muadili olacak şekilde hazır sistemler bak en iyi öyle görürsün farkı. Şundan eminim ki aynı hazır sistemi farklı sitelerde farklı fiyatlara görebilirsin. Öyle bir çalkantılı ki PC piyasası kim ne değer biçerse kim ne kadar kar etmek isterse standarttan uzak bir fiyatlandırma var malesef.

Hazır sistemler ucuz, kendiniz toplarsanız her bileşen zevkinize bağlı ama daha pahalı oluyor. Ayrıca hazır sistemlerin çok büyük kısmına dandik PSU ve kasa koyuyorlar. Yine de hazır sistem daha mantıklı. Çünkü hazır sistem fiyatına asla kendiniz toplayamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı