Desteklediğim abone olduğum kişilerde kapatıyorum zaten. Sadece otomatik oynat yapıp müzik açıyorum. İkide bir müzik kesilip araya reklam ekranı geliyor. Onu diyorum ben. Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu.Add blocker kullanmayın direk insanlar oradan para kazanıyorlar YouTube çalışanlarının maaşının bir kısmının reklam gelirlerinden verildiğini duymuştum. Para kazanılmazsa sistem dönmez.
Evet komple kapattım Opera'nın kini. Free Steam keys "Star Advent - Wallpapers DLC" - GiveAway.su Burada denedim belki biliyorsunuzdur. Fakat görmek için sanırım üye olmak lazım.@MESs¹¹, hangi sitede denedin? Bağlantısını paylaşabilir misin? Opera'nın reklam engelleyicisini devre dışı bıraktın mı?
Desteklediğim abone olduğum kişilerde kapatıyorum zaten. Sadece otomatik oynat yapıp müzik açıyorum. İkide bir müzik kesilip araya reklam ekranı geliyor. Onu diyorum ben. Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu.
Dediğim gibi üye olman lazım. Giriş yapman yani. Giriş yapınca görevler çıkıyor. Görevlerde de addblock kapat yazıyor işte. Çok önemli değil fakat o 2. eklenti işe yaramadı kısaca.@MESs¹¹, bende o tarz bir uyarı çıkmadı.
Eki Görüntüle 626083
Nano Adblocker ayarlarına girip filtreleri eklemen lazım.
Eki Görüntüle 626084
Eki Görüntüle 626085
Arayüzünü sevmiyorum. Alışkanlık. Böyle kullanmak istiyorum? Sen kullan istediğin gibi.YT Music var istiyorsan alabilirsin. Sen emek verdiğin bir işten para kazanamamak istersen açmaya devam et.
Tamamdır şimdi oldu teşekkürler.@MESs¹¹, Nano Adblocker'ın filtre listeleri seçeneğine girip, gösterdiğim filtreleri aktif hale getirebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.