Şu an işe yarayan adblocker var mı?

Add blocker kullanmayın direk insanlar oradan para kazanıyorlar YouTube çalışanlarının maaşının bir kısmının reklam gelirlerinden verildiğini duymuştum. Para kazanılmazsa sistem dönmez.
Desteklediğim abone olduğum kişilerde kapatıyorum zaten. Sadece otomatik oynat yapıp müzik açıyorum. İkide bir müzik kesilip araya reklam ekranı geliyor. Onu diyorum ben. Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu.

@MESs¹¹, bende o tarz bir uyarı çıkmadı.

Site.png

Nano Adblocker ayarlarına girip filtreleri eklemen lazım.

1.png

2.png

Desteklediğim abone olduğum kişilerde kapatıyorum zaten. Sadece otomatik oynat yapıp müzik açıyorum. İkide bir müzik kesilip araya reklam ekranı geliyor. Onu diyorum ben. Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu.

YT Music var istiyorsan alabilirsin. Sen emek verdiğin bir işten para kazanamamak istersen açmaya devam et.

@MESs¹¹, bende o tarz bir uyarı çıkmadı.

Eki Görüntüle 626083

Nano Adblocker ayarlarına girip filtreleri eklemen lazım.

Eki Görüntüle 626084
Eki Görüntüle 626085
Dediğim gibi üye olman lazım. Giriş yapman yani. Giriş yapınca görevler çıkıyor. Görevlerde de addblock kapat yazıyor işte. Çok önemli değil fakat o 2. eklenti işe yaramadı kısaca.
YT Music var istiyorsan alabilirsin. Sen emek verdiğin bir işten para kazanamamak istersen açmaya devam et.
Arayüzünü sevmiyorum. Alışkanlık. Böyle kullanmak istiyorum? Sen kullan istediğin gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı