Ben o ayarları 2. eklentide aramaya çalıştım ondan bulamadım. Sonradan farkettim. Neyse.@MESs¹¹, rica ederim. Bir dahaki sefere bir şey çalışmıyor demek yerine gösterilen yöntemleri düzgün bir şekilde uygulaman gerekiyor.
Ben o ayarları 2. eklentide aramaya çalıştım ondan bulamadım. Sonradan farkettim. Neyse.@MESs¹¹, rica ederim. Bir dahaki sefere bir şey çalışmıyor demek yerine gösterilen yöntemleri düzgün bir şekilde uygulaman gerekiyor.
Opera için Adguard kullanın.Belki biliyorsunuzdur. Son günlerde YouTube güncellendi ve bir şekilde Opera tam olarak engelleyemiyor. Reklamı atla sayfası çıkıyor. Diğer eklentilerde aynı şekilde. Twtich'de sürekli reklma çıkıyor, bakıyorum engellenen reklam 0 yazıyor. Şu an iyi çalışan bildiğiniz bir addblock var mı?
Eki Görüntüle 626039
Opera’ya bellek yetersiz geliyor veya Web sayfası işlemi başka bir nedenle sonlandırıldı.
Sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin veya devam etmek için başka bir sayfaya gidin.
Bence Adblock Plus'ı deneyebilirsiniz. Engellemediği reklam görmedim.
Teşekkürler. Şu an Adguarg'ın uygulamasını kullanıyorum. Gram reklam çıkmıyor ve en iyisi. 6 aylık lisansım var.![]()
uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası
Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz.chrome.google.com
![]()
Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici
YouTube™ reklamlarını, açılan pencerelerini engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlarla mücadele edin!chrome.google.com
![]()
AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası
Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller.chrome.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.