Şu an kullandığınız ekran kartı nedir ve memnun musunuz?

Yer
Kastamonu
Şu an kullandığınız ekran kartı nedir ve memnun musunuz arkadaşlar? O ekran kartında hangi tür oyunları oynuyorsunuz.
Örnek: ( benim ekran kartım )
-Sapphire R7 260X 2 GB GDDR5 128 bit.
-Kartımdan memnunum. Online oyunları gayet akıcı oynatıyor. Hikayeli oyunlarda da Low ayarlardac 40-45 FPS vermekte.
-Oynadığım oyunlar PUBG Steam, God of War, Wolfteam, Valorant, PUBG Mobile, Super People, ETS 2, Apex Legends.

Rx580 4 gbdan 6700 xtye geçicem ne bekliyordur beni?

Bende birçok oyunda 2 kat bazılarında 2,5 kat fps artışı oldu. 580 - 6700 XT arasındaki artış da oldukça iyi olacaktır. Birkaç oyunla şu anki maksimum fps'nize bir bakın. Sonra yenisiyle karşılaştırın. İşlemciniz de iyiyse ciddi bir fark olacaktır.

İşlemci r5 5500, teşekkür ederim

Bir tane GT1030 bir tane RX550 var elimde aktif olarak kullandığım bir kart yok. GT1030'u GTX1050 ile takaslayacağım yakında. 1050'nin performansını seviyorum daha önce kullanmıştım.

Takas mantiksiz okur üstat, GT 1030'un 1K civari 2. el piyasa fiyatı var. Düzgün birisine satip parani al ve üstüne ekleyerek 1050 al. Takasta sorun çikma ihtimali var, yok efendim işte benim 1050'im çok iyiydi, senin kart çok isiniyor derse demedi deme.

GT 1030 memnun değilim.

Bende sapphire R7 260X var senin ekran kartidan %40 daha performanslı, senjn ekran kartının en buyuk dezavantajı 64 Bit olması, 128 bit olsaydi dadindan yenmezdi.

GTX 745 4 GB var. Memnunum.

İlk defa duydum böyle bir model, fotoğrafi var midir?

RX 550 2 GB EVO 64 Bit Serious Sam 4 oynamak istedim açılmadı bile

64 Bit olmasından dolayı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…