- Makaleler
- 2
Mousepad'i yıkasanız mı acaba?![]()
Resimden öyle gözüküyor. Boyutu falan küçülttüm bayağı düştü kalitesi.
Aslında kullandığım mouse yeni, 31 Aralık'ta almıştı arkadaşım hediye olarak. Everest olmasa kullanırdım da, bunu başka birine veririm herhalde, Multiplayer oyunlarda oynamıyorum, hikayeli oynuyorum, o yüzden her mouse ile oyun oynayabilirim.Sadece merak ediyorum mause değişikliği neden bu kadar fazlaŞimdi Rival 110 mouseyi aldın mı tüm oyunlarda 1. olmaya mı başlıyorsun
.
Aslında kullandığım mouse yeni, 31 Aralık'ta almıştı arkadaşım hediye olarak. Everest olmasa kullanırdım da, bunu başka birine veririm herhalde, Multiplayer oyunlarda oynamıyorum, hikayeli oynuyorum, o yüzden her mouse ile oyun oynayabilirim.
Maalesef değil, idarelik olarak kullanılır da. Uzun seneler kullanılmaz, şimdilik bir sorunu yok, fakat gelecekte illaki sorun çıkartır.Everest iyidir aslında nesini beğenmediniz ?
Everest SGM X7. Yakın zamanda SteelSeries Rival 110 veya Logitech G300S'e geçmeyi planlıyorum.
Maalesef değil, idarelik olarak kullanılır da. Uzun seneler kullanılmaz, şimdilik bir sorunu yok, fakat gelecekte illaki sorun çıkartır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.