Şu an motor almak mantikli mi?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam dostlar, biliyorsunuz ki euro 5.5 olayları yüzünden motor fiyatları indi. Babamla konuştuğumda seneye mayıs ayında ehliyet alacağım o zaman motor alırsın dedi. B ehliyet alacağım 50 CC alıp 125 liğe çevirmeyi düşünüyorum. Ama şu an alsam daha mantıklı olmaz mı? Seneye fiyatlar çok yükselecek kendi paramla alacağım için.

Selam dostlar, biliyorsunuz ki euro 5.5 olayları yüzünden motor fiyatları indi. Babamla konuştuğumda seneye mayıs ayında ehliyet alacağım o zaman motor alırsın dedi. B ehliyet alacağım 50 CC alıp 125 liğe çevirmeyi düşünüyorum. Ama şu an alsam daha mantıklı olmaz mı? Seni fiyatlar çok yükselecek kendi paramla alacağım için.

Şu an motor almak daha mantılı 2025 gelmeden alın fiyatlar daha da düşecek piyasa çok kötü zaten. Bende 2 hafta içerisinde motorumu satıp hemen yükselteceğim.

Selam dostlar, biliyorsunuz ki euro 5.5 olayları yüzünden motor fiyatları indi. Babamla konuştuğumda seneye mayıs ayında ehliyet alacağım o zaman motor alırsın dedi. B ehliyet alacağım 50 CC alıp 125 liğe çevirmeyi düşünüyorum. Ama şu an alsam daha mantıklı olmaz mı? Seneye fiyatlar çok yükselecek kendi paramla alacağım için.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum, 2 ay önce şöyle bir Küba Ege alayım 110CC'ye yükseltir kısa yollarda git gel yaparım diyordum aklım başka şeylerden ötürü çelindi bilgisayarı yükselttim şimdi pişmanım daha 1k km'ye gelmemiş 110'luğa yükseltilmiş Ege bulmuştum 32k TL'ye şimdi onu da alamam artık.

Ben de aynı şekilde düşünüyordum, 2 ay önce şöyle bir Küba ege alayım 110CC'ye yükseltir kısa yollarda git gel yaparım diyordum aklım başka şeylerden ötürü çelindi bilgisayarı yükselttim şimdi pişmanım daha 1K Km'ye gelmemiş 110'luğa yükseltilmiş ege bulmuştum 32K TL'ye şimdi onu da alamam artık.

Hocam sizce ege gibi cub mu yoksa skuter mi daha mantıklı.

Bence cub, çünkü motor blokları scooter bloklarına göre daha dayanıklı oluyor CC yükseltmeye daha yatkın oluyorlar.
Dezavantaj olarak yarı otomatik olması ve dış görünüş açısından BENİM NAZARIMDA pek hoş durmaması olabilir ama performans açısından cub her türlü daha avantajlıdır.

Eğer rahatlık istiyorsan scooter alınabilir. Şehir içinde aşırı iyi oluyor vites derdi yok. Geniş bagaj oluyor. Kullanımıda çok basit. Cubda iyi ama yarı oto ya da manuel olunca yokuşda ve şehirde durmadan düşürüp yükseltmek insanı yoruyor.

Eğer rahatlık istiyorsan scooter alınabilir. Şehir içinde aşırı iyi oluyor vites derdi yok. Geniş bagaj oluyor. Kullanımıda çok basit. Cubda iyi ama yarı oto ya da manuel olunca yokuşda ve şehirde durmadan düşürüp yükseltmek insanı yoruyor.

Hocam cub da vites olmadığı için sıkıntı yok benlik ama cub da biraz bisikleti andırıyor bana emin olamadım şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı