Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 327 28 Temmuz 2022 #10.141 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #10.142 B 52 Stratofortress dedi: Benim bildiğim bir tek bu var: Eki Görüntüle 1466104 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kral bir ara Yetenek Sizsiniz Türkiye kanalına çıkacaktı canlı yayında, o anı heyecanla bekliyordum ama uyuyakaldım... anılar anılar işte.
B 52 Stratofortress dedi: Benim bildiğim bir tek bu var: Eki Görüntüle 1466104 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kral bir ara Yetenek Sizsiniz Türkiye kanalına çıkacaktı canlı yayında, o anı heyecanla bekliyordum ama uyuyakaldım... anılar anılar işte.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 28 Temmuz 2022 #10.143 Kafamı dinlemek dışında her şeyi.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 28 Temmuz 2022 #10.144 hypercricial dedi: Bu konu daha nerelere kadar gidecek. Genişletmek için tıkla... Bitmemesi gereken konuların başında geliyor, müzik aramaktan daha kolay ve güzel.
hypercricial dedi: Bu konu daha nerelere kadar gidecek. Genişletmek için tıkla... Bitmemesi gereken konuların başında geliyor, müzik aramaktan daha kolay ve güzel.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 28 Temmuz 2022 #10.145 T21 dedi: Korelilerin müziğini sevmiyorum, bu da hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... İlla seveceğiniz bi Korece şarkı vardır, sonuçta müzik evrenseldir. Kpop da sadece bağıran erkeklerden ve tatlı kız konseptlerinden oluşmadığı için illa seveceğiniz bir şarkı ya da sanatçılar çıkar. Sevdiğiniz türler neler?
T21 dedi: Korelilerin müziğini sevmiyorum, bu da hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... İlla seveceğiniz bi Korece şarkı vardır, sonuçta müzik evrenseldir. Kpop da sadece bağıran erkeklerden ve tatlı kız konseptlerinden oluşmadığı için illa seveceğiniz bir şarkı ya da sanatçılar çıkar. Sevdiğiniz türler neler?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #10.146 hypercricial dedi: Bu konu daha nerelere kadar gidecek. Genişletmek için tıkla... Forumda rekor kırmaya niyetliyiz kilitlenmezse, şöyle 2500 sayfa falan.
hypercricial dedi: Bu konu daha nerelere kadar gidecek. Genişletmek için tıkla... Forumda rekor kırmaya niyetliyiz kilitlenmezse, şöyle 2500 sayfa falan.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 28 Temmuz 2022 #10.147 B 52 Stratofortress dedi: Bitmemesi gereken konuların başında geliyor, müzik aramaktan daha kolay ve güzel. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, arada girip bakıyorum başkaları neler dinliyor diye ve ben de deniyorum bu şarkıları.
B 52 Stratofortress dedi: Bitmemesi gereken konuların başında geliyor, müzik aramaktan daha kolay ve güzel. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, arada girip bakıyorum başkaları neler dinliyor diye ve ben de deniyorum bu şarkıları.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 28 Temmuz 2022 #10.148 Lee Yubin dedi: Kral hala piyasada. Son albümü de hoş bence, görmediysen bi bak bakalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dinledim de benim için ilk ve tek Kore şarkısı bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinleyenlere saygım sonsuz fakat başka bir Korece şarkı dinleyeceğimi sanmıyorum.
Lee Yubin dedi: Kral hala piyasada. Son albümü de hoş bence, görmediysen bi bak bakalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dinledim de benim için ilk ve tek Kore şarkısı bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinleyenlere saygım sonsuz fakat başka bir Korece şarkı dinleyeceğimi sanmıyorum.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #10.149 T21 dedi: Forumda rekor kırmaya niyetliyiz kilitlenmezse, şöyle 2500 sayfa falan. Genişletmek için tıkla... Acep KS hala yaşıyor mu?
T21 dedi: Forumda rekor kırmaya niyetliyiz kilitlenmezse, şöyle 2500 sayfa falan. Genişletmek için tıkla... Acep KS hala yaşıyor mu?
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #10.150 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cezanın ve Sagopa'nın bir olduğu az şarkıdan biridir tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cezanın ve Sagopa'nın bir olduğu az şarkıdan biridir tavsiye ederim.