5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 27 Eylül 2022 #10.791 CHRİS W4LKER dedi: Üzülüyorum hocam. Bazen sanatçı bile olmayanlar, "Şarkıcı" bile diyemediğimiz kişiler şarkı yapıyor ve 333 milyon görüntülenme alıyor. Üzülüyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendimden utandım. Bnu buraya atmak bile beni utandırdı. Genişletmek için tıkla... 330 Mn görüntülenme var. Milletin müzik zevkine laf atmak istemem ama keko şarkısı bayağı. Tam ergen şarkısı ya..
CHRİS W4LKER dedi: Üzülüyorum hocam. Bazen sanatçı bile olmayanlar, "Şarkıcı" bile diyemediğimiz kişiler şarkı yapıyor ve 333 milyon görüntülenme alıyor. Üzülüyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendimden utandım. Bnu buraya atmak bile beni utandırdı. Genişletmek için tıkla... 330 Mn görüntülenme var. Milletin müzik zevkine laf atmak istemem ama keko şarkısı bayağı. Tam ergen şarkısı ya..
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 27 Eylül 2022 #10.792 569801 dedi: 330 Mn görüntülenme var. Milletin müzik zevkine laf atmak istemem ama keko şarkısı bayağı. Tam ergen şarkısı ya.. Genişletmek için tıkla... Ergen olması bunu dinlemesi için mazeret değil bence. Ben ergenim ve böyle şarkıların kapak fotoğraflarına bile bakınca kusasım geliyor.
569801 dedi: 330 Mn görüntülenme var. Milletin müzik zevkine laf atmak istemem ama keko şarkısı bayağı. Tam ergen şarkısı ya.. Genişletmek için tıkla... Ergen olması bunu dinlemesi için mazeret değil bence. Ben ergenim ve böyle şarkıların kapak fotoğraflarına bile bakınca kusasım geliyor.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 27 Eylül 2022 #10.793 CHRİS W4LKER dedi: Ergen olması bunu dinlemesi için mazeret değil bence. Ben ergenim ve böyle şarkıların kapak fotoğraflarına bile bakınca kusasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de..
CHRİS W4LKER dedi: Ergen olması bunu dinlemesi için mazeret değil bence. Ben ergenim ve böyle şarkıların kapak fotoğraflarına bile bakınca kusasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de..
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.745 Makaleler 6 Çözümler 555 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 27 Eylül 2022 #10.794 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 27 Eylül 2022 #10.795 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 27 Eylül 2022 #10.796 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N nitr0jeN Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #10.797 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M mehmetılhan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 514 27 Eylül 2022 #10.798 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.081 Makaleler 6 Çözümler 54 27 Eylül 2022 #10.799 Lord Raiden dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lord Raiden dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
atayeett Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #10.800 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et