@Ulunay hocam aslında konuyla biraz alâkasız olabilir fakat 303 sayfa mesaj gelmiş ve bu mesajların çoğuna beğeni attınız mı? Öyleyse cidden emeğinizi tebrik etmek isterim.
@Ulunay hocam aslında konuyla biraz alâkasız olabilir fakat 303 sayfa mesaj gelmiş ve bu mesajların çoğuna beğeni attınız mı? Öyleyse cidden emeğinizi tebrik etmek isterim
Elbette hepsine tek tek beğeni atmadım. Denk geldikçe atıyorum. Buradan paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayelerinde listeme eklediğim sayısız şarkı var.
Son zamanlarda sadece bu konu için foruma giriyorum. Maalesef forumda bulunan çoğu kişinin tavırlarını hoş bulmuyorum. Basit tartışmayı Türklük ve Atatürk'e bağlayıp onun üzerinden hakaret eden kişi bile gördüm. Gerçi bende kendimi tutamamıştım ama asla insanların inançlarına ve fikirlerine saldırıda bulunmadım.
Bu olay yüzünden pek aktif değilim. Ne zaman pandemi sona erer, o zaman bu kişilerin azalacağını düşünüyorum. O döneme kadar bu konuya odaklıyım.
Bu forum sayesinde teknolojiye ve dünyaya bakış açım değişti. Yaşı 13-14 olan forumdaşlardan bile tonla şey öğrendim. Bazı arkadaşlar sayesinde sivil havacılık tutkunu oldum. Anlık havacılık sektörüne nasıl dahil olabilirim diye kafa patlatıyorum.
Son dönemde beğeninin artmasının nedeni bunlar diyebilirim. Yoksa bu konuya atılan her mesaj beğeni niteliği taşıyor.