A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Ekim 2020 #3.811 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Ekim 2020 #3.812 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aslında ne dinlediğimizi belirten özellikle Technopat'a gelse fena olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aslında ne dinlediğimizi belirten özellikle Technopat'a gelse fena olmaz.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 3 Ekim 2020 #3.813 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Ulunay Ulunay dedi: Aslında ne dinlediğimizi belirten özellik Technopat'a gelse fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de onu düşünüyordum. Bir forum için biraz gereksiz gibi görünse de öyle bir özelliğin olması harika olurdu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Ulunay Ulunay dedi: Aslında ne dinlediğimizi belirten özellik Technopat'a gelse fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de onu düşünüyordum. Bir forum için biraz gereksiz gibi görünse de öyle bir özelliğin olması harika olurdu.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Ekim 2020 #3.814 kt2 dedi: Ben de onu düşünüyordum. Bir forum için biraz gereksiz gibi görünse de öyle bir özelliğin olması harika olurdu. Genişletmek için tıkla... Şimdi aklıma şey geliyor. Örnek veriyorum biriyle tartışmaya girdim ve oradan arsız bela açtım diyelim. Bu ban nedeni olur mu ?
kt2 dedi: Ben de onu düşünüyordum. Bir forum için biraz gereksiz gibi görünse de öyle bir özelliğin olması harika olurdu. Genişletmek için tıkla... Şimdi aklıma şey geliyor. Örnek veriyorum biriyle tartışmaya girdim ve oradan arsız bela açtım diyelim. Bu ban nedeni olur mu ?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 3 Ekim 2020 #3.815 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 3 Ekim 2020 #3.816 Sohbet uygulamalarında ne oynadığını gösterdiği gibi mi? @Ulunay
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Ekim 2020 #3.817 Ulunay dedi: Aslında ne dinlediğimizi belirten özellik Technopat'a gelse fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Hangi şarkıyı dinlediğimiz verisini hangi kaynaktan nasıl çekecek?
Ulunay dedi: Aslında ne dinlediğimizi belirten özellik Technopat'a gelse fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Hangi şarkıyı dinlediğimiz verisini hangi kaynaktan nasıl çekecek?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Ekim 2020 #3.818 Mithat Berhan dedi: Sohbet uygulamalarında ne oynadığını gösterdiği gibi mi? @Ulunay Genişletmek için tıkla... Evet. Kafamda hala deli sorular var. acv dedi: Hangi şarkıyı dinlediğimiz verisini hangi kaynaktan nasıl çekecek? Genişletmek için tıkla... Discord muydu tam hatırlamıyorum ama bir yerde görmüş olmam lazım. Onlar nasıl yapıyor bilmiyorum.
Mithat Berhan dedi: Sohbet uygulamalarında ne oynadığını gösterdiği gibi mi? @Ulunay Genişletmek için tıkla... Evet. Kafamda hala deli sorular var. acv dedi: Hangi şarkıyı dinlediğimiz verisini hangi kaynaktan nasıl çekecek? Genişletmek için tıkla... Discord muydu tam hatırlamıyorum ama bir yerde görmüş olmam lazım. Onlar nasıl yapıyor bilmiyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 3 Ekim 2020 #3.819 Ulunay dedi: Evet. Kafamda hala deli sorular var. Genişletmek için tıkla... Örneğin "Arsız Bela dinledim diye neden ban yedim?" gibi konu başlığı olacağı mı?
Ulunay dedi: Evet. Kafamda hala deli sorular var. Genişletmek için tıkla... Örneğin "Arsız Bela dinledim diye neden ban yedim?" gibi konu başlığı olacağı mı?
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #3.820 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et