Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 5 Ekim 2020 #3.971 Ulunay dedi: Bende de var. Saçlarım sağ olsun biraz gizliyor. Üstüne yağlı egzama çekiyorum. Güneşe çıkınca kapuk bağlıyor. Hoş değil bunlar. Bir de kızarıyor ve acıyor... Genişletmek için tıkla... Hocam Vitiligo olduğuna emin misin? Böyle soyleyenlerin çoğu sedef çünkü. Vitiligo da orada çıkan saç sakal da beyaz oluyor, direkt pigment yok çünkü orada. Tedavisi de yok, sadece geçici diye bildiğim lazer tedavileri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay dedi: Bende de var. Saçlarım sağ olsun biraz gizliyor. Üstüne yağlı egzama çekiyorum. Güneşe çıkınca kapuk bağlıyor. Hoş değil bunlar. Bir de kızarıyor ve acıyor... Genişletmek için tıkla... Hocam Vitiligo olduğuna emin misin? Böyle soyleyenlerin çoğu sedef çünkü. Vitiligo da orada çıkan saç sakal da beyaz oluyor, direkt pigment yok çünkü orada. Tedavisi de yok, sadece geçici diye bildiğim lazer tedavileri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 5 Ekim 2020 #3.972 Bu videolara bayılıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videolara bayılıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 5 Ekim 2020 #3.973 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Ekim 2020 #3.974 Mithat Berhan dedi: Hocam Vitiligo olduğuna emin misin? Böyle soyleyenlerin çoğu sedef çünkü. Vitiligo da orada çıkan saç sakal da beyaz oluyor, direkt pigment yok çünkü orada. Tedavisi de yok, sadece geçici diye bildiğim lazer tedavileri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emimin çünkü saçlarım beyaz. Yarısına yakını beyaz. İşte senin için bir şarkı… The Edge - Remastered - David McCallum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan dedi: Hocam Vitiligo olduğuna emin misin? Böyle soyleyenlerin çoğu sedef çünkü. Vitiligo da orada çıkan saç sakal da beyaz oluyor, direkt pigment yok çünkü orada. Tedavisi de yok, sadece geçici diye bildiğim lazer tedavileri var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emimin çünkü saçlarım beyaz. Yarısına yakını beyaz. İşte senin için bir şarkı… The Edge - Remastered - David McCallum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 5 Ekim 2020 #3.975 Ulunay dedi: Emimin çünkü saçlarım beyaz. Yarısına yakını beyaz. Genişletmek için tıkla... Desene kendime dert ortağı buldum Şarkının 30 saniyelik kısmı pek sarmadı bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay dedi: Emimin çünkü saçlarım beyaz. Yarısına yakını beyaz. Genişletmek için tıkla... Desene kendime dert ortağı buldum Şarkının 30 saniyelik kısmı pek sarmadı bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tillke Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 110 5 Ekim 2020 #3.976 İnanılmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnanılmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Ekim 2020 #3.977 Mithat Berhan dedi: Desene kendime dert ortağı buldum Şarkının 30 saniyelik kısmı pek sarmadı bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... West side rap kültürünün bir parçası olan Snoop Doog duymasın çünkü onun şarkısının beati. Uzun hali güzeldir. 30 saniyeye en kötü kısmı denk gelmiş. İşte senin için bir şarkı… The Payback - James Brown Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dert dinlenir ayıp ediyorsunuz...
Mithat Berhan dedi: Desene kendime dert ortağı buldum Şarkının 30 saniyelik kısmı pek sarmadı bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... West side rap kültürünün bir parçası olan Snoop Doog duymasın çünkü onun şarkısının beati. Uzun hali güzeldir. 30 saniyeye en kötü kısmı denk gelmiş. İşte senin için bir şarkı… The Payback - James Brown Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dert dinlenir ayıp ediyorsunuz...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.322 Makaleler 42 Çözümler 275 5 Ekim 2020 #3.978 Spotify'da yarım saat bekle ki bu parça gelsin Ulunay dedi: Dert dinlenir ayıp ediyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Ben söylemeden direkt anlamanız daha iyi olur tabii... Neyse benim mesai bu kadar
Spotify'da yarım saat bekle ki bu parça gelsin Ulunay dedi: Dert dinlenir ayıp ediyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Ben söylemeden direkt anlamanız daha iyi olur tabii... Neyse benim mesai bu kadar
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 5 Ekim 2020 #3.979 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #3.980 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et