Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Kasım 2020 #5.752 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #5.753 Ulunay dedi: Bir müzik konusunda, konulan müziklerin zevksiz olduğunu belirtmek gibi doğal hakkı varken, böyle çemkirmek ne kadar doğru? Bence sizi de ilgilendirmez bu durum. Genişletmek için tıkla... Ben belirtmesin demiyorum fakat, bu şekilde belirtmesi yanlış. Tamam ben de burada yanlış bir cümle kurmuş olabilirim. Daha düzgün belirtebilirdi.
Ulunay dedi: Bir müzik konusunda, konulan müziklerin zevksiz olduğunu belirtmek gibi doğal hakkı varken, böyle çemkirmek ne kadar doğru? Bence sizi de ilgilendirmez bu durum. Genişletmek için tıkla... Ben belirtmesin demiyorum fakat, bu şekilde belirtmesi yanlış. Tamam ben de burada yanlış bir cümle kurmuş olabilirim. Daha düzgün belirtebilirdi.
AybarsK Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 33 Yer Trakya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #5.754 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Kasım 2020 #5.755 Kapanışımı yapıyorum, sağ omzum çok kötü ağrıyor yarın iş var bir de. Hayırlısı be gülüm... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kapanışımı yapıyorum, sağ omzum çok kötü ağrıyor yarın iş var bir de. Hayırlısı be gülüm... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 15 Kasım 2020 #5.756 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UMUT1561 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #5.757 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 16 Kasım 2020 #5.758 Ulunay dedi: Ya siz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine efkar bastı "Zorumuş meğer", bulamadığım cuvara emojisi.
Ulunay dedi: Ya siz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine efkar bastı "Zorumuş meğer", bulamadığım cuvara emojisi.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 16 Kasım 2020 #5.759 mburaktekin dedi: Ben belirtmesin demiyorum fakat, bu şekilde belirtmesi yanlış. Tamam ben de burada yanlış bir cümle kurmuş olabilirim. Daha düzgün belirtebilirdi. Genişletmek için tıkla... Zevksizlik tavan yapmış demiş. Şu türde müzik dinleyenin ailesine saygısı yoktur dememiş. Yanlışı yanlışla kapatamazsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mburaktekin dedi: Ben belirtmesin demiyorum fakat, bu şekilde belirtmesi yanlış. Tamam ben de burada yanlış bir cümle kurmuş olabilirim. Daha düzgün belirtebilirdi. Genişletmek için tıkla... Zevksizlik tavan yapmış demiş. Şu türde müzik dinleyenin ailesine saygısı yoktur dememiş. Yanlışı yanlışla kapatamazsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #5.760 Çok güzel... Durmadan başa sarıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok güzel... Durmadan başa sarıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et