okosto
Hectopat
GTA5 oynuyordum ve her zamanki gibi sıkılıp kapattım. Sanırım birazdan Black Squad oynayacağım.
Rubinum'da oynuyorum ancak Rubinum sarmıyor gibi. Aeldra'ya dönmeyi düşünüyorum.Hangi PvP'de oynuyorsunuz?
Rubinum şu sabah akşam metin kırdığımız Alman serveri değil miydi?Rubinum'da oynuyorum ancak Rubinum sarmıyor gibi. Aeldra'ya dönmeyi düşünüyorum.
R6
ETS2
LOL
Dışında bir şey oynamıyorum şu anlık. Cyberpunk 2077 çıksa da oynasak. R6'da Gold ve üstü arkadaşlarla oynayabiliriz bu arada.
Ben de Gold 1'im şu anda. Ranked bayadır atmıyorum. Biraz fazla oynasam elmasa kasarım herhaldeR6 için ekleşelim hocam, dereceli girmiyorum takım yok diye ama önceki sezonda Plat3 bitirmiştim. 1200 saate yakın var oynama.
Hangi server oynuyorsunuz ?Ben Metin2 oynuyorum.
Yanlış anlaşılmasın, Para yatırmadan adım atamayacağınız Official sunucularda değil, çok daha kaliteli ve katbekat fazla içerikli Private sunucularda oynuyorum genelde. Zaten geçici heves geliyor yılda birkaç defa, sonra siliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.