Şu an ne oynuyorsunuz?

Ben Metin2 oynuyorum.

Yanlış anlaşılmasın, Para yatırmadan adım atamayacağınız Official sunucularda değil, çok daha kaliteli ve katbekat fazla içerikli Private sunucularda oynuyorum genelde. Zaten geçici heves geliyor yılda birkaç defa, sonra siliyorum :)
O oyunu hevesle dizdiğim GTX 1070'li bilgisayarımda açıp oynuyordum. Ve halen arada oynuyorum. İnsanı sebepsiz yere çeken bir gücü var. Yapımcılarının insan beynini yönetme üzerinde çalışmalar yaptığını düşünüyorum.

The Long Dark - Bitti sayılır silerim yakında.
Resident Evil 4 HD - Yarın gamepad gelecek Türkçe olarak yıllar sonra tekrardan bitireceğim.
BF1 - Far Cry Primal - Counter Strike: Nexon Zombies (Sığınak modu.)
Keşke bu forumda şu CSNZ yi indirip oynayan olsa tek başıma sığınak kasmaktan sıkıldım. Ne sarardı.

Hangi server oynuyorsunuz ?
Yukarıda yazdım.
O oyunu hevesle dizdiğim GTX 1070'li bilgisayarımda açıp oynuyordum. Ve halen arada oynuyorum. İnsanı sebepsiz yere çeken bir gücü var. Yapımcılarının insan beynini yönetme üzerinde çalışmalar yaptığını düşünüyorum.
Eski o özlenen Metin2'yi hiç hazzetmiyorum. İçerik fakiri bir oyundu, yokluk olduğundan oynadık. Ama bu yeni Private sunucular gayet içeriği bol. Eğlendiriyor insanı. Öyle ki, ben Windows 8 ve üstünde harici ekran kartı çalışmadığı için Windows 7 dual boot yapıyorum, hatta ondan yazıyorum şu an :)

Yukarıda yazdım.

Eski o özlenen Metin2'yi hiç hazzetmiyorum. İçerik fakiri bir oyundu, yokluk olduğundan oynadık. Ama bu yeni Private sunucular gayet içeriği bol. Eğlendiriyor insanı. Öyle ki, ben Windows 8 ve üstünde harici ekran kartı çalışmadığı için Windows 7 dual boot yapıyorum, hatta ondan yazıyorum şu an :)
Eski halini oynarken aldığım zevki şuana kadar hiçbir şey (oyun demiyorum) vermedi bana. Ama şuan dediğin gibi düz halini oynamak mantıksız PVP'siz gitmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı