Şu an ne yapmak istiyorsunuz?

Şu an değil de ileride sadece oyun oynarak para kazanmak istiyorum. Tabi kii bunun için okumuyorum ama olsa güzel olur.

Hocam düşünsene Doom Eternal'da şeytan doğrarken bir yandan maaş alıyorsun.
Hayatımda duyduğum en iyi fikir :D. Bir yandan da inanılmaz saçma tabii ki. Ama olsun hayali bile güzel.
 
Hocam düşünsene Doom Eternal'da şeytan doğrarken bir yandan maaş alıyorsun.
Hayatımda duyduğum en iyi fikir :D

Hele rocketlauncher ile o kafalarını patlatıp zayılattıktan sonra yakınlarına gidip ortadan ikiye bölmek...bak canımı çektirdin dur az stres atayım.

Cidden yalnız oyun ve oyun dünyasına çok düşkün biriyim. Şu an İngilizce öğretmenliğine doğru gidiyorum ama asıl istediğim yayın yaparak veya oyun inceleyerek para kazanmak. Oh evinden hem oyun hem iş, başında ne Emir veren bir patron var ne de sabah 8 de kalkman gerekiyor. Tam bel bağlamadım buna ama olmaya çalışacağım.

Bak saçma dediniz üzdünüz beni.
 
En uzaktaki uzay aracı olan Voyager 1'e ışınlanıp bilgisayar sistemini değiştirip içine RTX'li bir sistem koyup veri iletimini hızlandırmak ve aracın ömrünü uzatmak isterdim. NASA'ya el atmış olurdum. Hatta üzerine çayımı koyup yıldızlar arası galaksiden canlı yayın yapmak isterdim Bayağı keyifli olurdu. Hatta yayının başlığı şu olurdu ''Uzayın derinliklerinde dolaşmaca'' koyardım galiba.
 
Gerçekten eğlenmek için DC gelen ve bir çıkarı olmayan arkadaş istiyorum hep özenmişimdir kankası olanlara ve daha fazla insan tanımak istemiyorum WhatsApp gruplarında herkesin kanka lafı ile dolaşmadan bir derdini anlatınca boş ver Valorant girek diyeni değil de oturup dinleyeni gözü arıyor insan.
 
Anti aliasing, flickering, shimmering sorunlarından kurtulmak isterdim şahsen. :((

Ah o shimmering...cidden az çektirmedi bana halen daha yaşadığım oluyor. Witcher'da yaşıyordum en çok 1440P'ye alınca bir tık düzelmişti. Böyle bir sorunun halen daha nasıl çözümü olamaz anlayamıyorum. 10 yıldır elle tutulur bir şey bulunamamıs ya...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı