Hdp temsilcisi neden eklenmemiş?
Cidden mi?
Hdp temsilcisi neden eklenmemiş?
Ümit Özdağ hakkında hiçbir şey bilmeden sırf sert politikalarını iyi veya kurtuluş yolu olarak görmek acizliktir.
@Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan Sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit Özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi?
Hocam tutturmuşlar bir Özdağ. Anlamıyorum bu insanları.
Benim adayım yok. Oy verecek yaşta değilim zaten.Araştırıp bakabilirsin madem uzun bir tartışma istemiyorsan, ayrıca senin adayın ne söyledi.
Ümit Özdağ hakkında hiçbir şey bilmeden sırf sert politikalarını iyi veya kurtuluş yolu olarak görmek acizliktir.
Bence acizlik olan ikinizin sadece sığınmacı politikasını biliyor olmanız. Oğuzhan Uğur'un konuğu olduğu videoları izlemenizi öneririm. Politikaları doğru veya yanlıştır orası tartışılır ama adama sadece sığınmacı politikası var, sert tavırları var demekte acizliktir.@Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan Sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit Özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi?
Hocam tutturmuşlar bir Özdağ. Anlamıyorum bu insanları.
Benim adayım yok. Oy verecek yaşta değilim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.